Vlăduța Lupău, în costum de baie minuscul! Ce corp sexy ascunde sub portul popular!

image
Vlăduța Lupău, intr-o vacanță exotice

La cei 28 de ani, Vlăduța Lupău este o prezență fresh în muzica populară. Frumoasa cântăreață originară din Maramureș, care s-a căsătorit pe 12 noiembrie cu Adi Rus, portarul de la CFR Cluj, poate câștiga oricand titlu de Miss Folclor. Cel puțin proba de costume de baie ar trece-o fără emoții.

Dacă până acum ați fost obișnuiți să o vedeți pe Vlăduța Lupău în straie maramureșene, Click! ți-o arată pe superba artistă și într-o ipostază mai rară, în costum de baie, pe plaje exotice în vacanțe petrecute în străinătate sau la malul mării noastre. Micuță de statură, Vlăduța are un trup sexy, bine proporționat, astfel că orice ar pune pe ea o avantajează și o face să arate ca un model.

image
Vladuța Lupău

Cu un decolteu apetisant, picioare subțiri și un mijlocel ca tras prin inel, Vlăduța a făcut senzație în pozele de pe Instagram, îmbrăcată într-un costum din două piese.

image
Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este medic veterinar

Nu are doar o voce frumoasă și un trup de milioane, ci este și o fată deșteaptă. Vlăduța Lupău este medic veterinar la bază. ”Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru www.cluju.ro.

vladuta lupau 4 0 jpeg
Vlăduța Lupăufoto: arhivă personală

Citește și:Vlăduța Lupău, viață amoroasă complicată. Bărbații s-au bătut la propriu pentru ea

Vlăduța Lupău s-a măritat cu un fotbalist. Ce mireasă sexy a fost frumușica muzicii populare!

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
printul paul 1 jpeg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg