Vlăduța Lupău, nuntă anulată: "În rochie albă, de mireasă, așa trebuia să fiu azi!" Cum a consolat-o soțul

2 mai 2020
article img
Vlăduța Lupău citește mesajul de la soțul eifoto: Instagram

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai sexy soliste de muzică populară, a fost afectată de pandemia nu doar financiar, fiind nevoită să-și anuleze toate spectacolelele și evenimentele, ci și sentimental. Ea și soțul ei, fotbalistul Adrian Rus (26 de ani), și-au anunlat nunta stabilită pentru data de 30 aprilie.

Vlăduța Lupău (29 de ani), frumoasa cântăreață de muzică populară născută în Șimleul Silvaniei, s-a măritat în noiembrie anul trecut, însă doar în fața ofițerului stării civile. Ginerele este nimeni altul decât fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus, în vârstă de 26 de ani. Nași au fost solista Olguța Berbec și Remus Novac, iar petrecerea, una pe cinste. De pomină ar fi trebuit să fie și nunta, stabilită pentru data de 30 aprilie 2020, însă pandemia de coronavirus a anulat tot. Solista și-a spus of-ul pe rețelele sociale: "Ce credeți că facem aici? #StămAcasă, ne iubim și...NU ne mai căsătorim. Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020. Când o să putem să ne distrăm și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans. Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța și Adi".

article img
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rusfoto: Instagram

Fix în ziua de 30 aprilie 2020, solista de muzică populară a primit o consolare romantică din partea soțului. Un buchet uriaș de lalele multicolore, însoțit de o felicitare, cu mesajul "Nu s-a anulat, doar s-a amânat. Te iubesc", pe care Vlăduța le-a arătat-o și fanilor de pe rețelele sociale. "În rochie albă de mireasă... așa trebuia sa fie ziua de azi", a scris ea, cu regret.

Citește și:

Vlăduța Lupău s-a măritat cu un fotbalist. Ce mireasă sexy a fost frumușica muzicii populare!

Vlăduța Lupău, răsfățată în luna de miere din Thailanda. Arată perfect în costum de baie