Vl─âdu╚Ťa Lup─âu, via╚Ť─â amoroas─â complicat─â. B─ârba╚Ťii s-au b─âtut la propriu pentru ea

15 noiembrie 2019
image
Vl─âdu╚Ťa Lup─âu s-a m─âritat mar╚Ťi cu fotbalistul Adrian Rusfoto: arhiv─â personal─â

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu ╚Öi-a pus pirostriile mar╚Ťi ╚Öi a avut o nunt─â de vis al─âturi de fotbalistul Adrian Rus. Via╚Ťa amoroas─â a frumu╚Öicii din muzica popular─â nu a fost ├«ns─â deloc simpl─â. Vl─âdu╚Ťa a trezit pasiuni mari de-a lungul timpului, iar ├«n vara anului trecut actualul so╚Ť ╚Öi fostul ei iubit s-au b─âtut la propriu ├«n timpul festivalului UNTOLD.

├Änainte de rela╚Ťia cu Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj, Vl─âdu╚Ťa Lup─âu a tr─âit o poveste de dragoste cu Adrian Mure╚Öan, ÔÇŁbeizadeaua milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din jude╚Ť, care a r─âsf─â╚Ťat-o cu ma╚Öini luxoase ╚Öi excursii din cele mai exoticeÔÇŁ, dup─â cum noteaz─â Gazeta de Cluj.

Povestea lor de iubire a durat ceva timp, ├«ns─â totul s-a rupt ├«n urm─â cu un an, c├ónd Vl─âdu╚Ťa ╚Öi portarul de la CFR Cluj ╚Öi-au dat seama c─â ├«ntre ei exist─â ceva mai mult dec├ót o simpl─â prietenie. A urmat o perioad─â tensionat─â ├«ntre cei trei, care a culminat cu o ├«nc─âierare la festivalul UNTOLD de la Cluj, relatat─â de presa local─â.

ÔÇŁConform unor surse citate de Gazeta de Cluj, Adrian Rus a fost scos de jandarmi afar─â din festival dup─â ce acesta l-a b─âtut pe Adrian Mure╚Öan, fiul milionarului ce conduce firma Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari societ─â╚Ťi din judet. Nu este clar ce s-a ├«nt├ómplat, dar se pare c─â cei doi ┬źmasculi┬╗ s-au certat de la Vl─âdu╚Ťa Lup─âu, actuala iubita a lui Adi Rus ╚Öi fosta partener─â a lui Adrian Mure╚ÖanÔÇŁ, au scris jurnali╚Ötii de la Gazeta de Cluj ├«n vara anului trecut. 

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu s-a c─âs─âtorit cu fotbalistul Adrian Rus

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu a intrat ├«n industria muzical─â la v├órsta de patru ani, iar acum are nenum─ârate concerte ├«n ╚Ťar─â ╚Öi ├«n str─âin─âtate, ├«n vreme ce piesele ei au milioane de viziualiz─âri pe YouTube.

Mar╚Ťi, 12 noiembrie, Vl─âdu╚Ťa s-a m─âritat cu fotbalistul Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi s-au cunoscut ├«n urm─â cu cinci ani, la un concert, dar au devenit iubi╚Ťi abia acum un an. "├Ämi era foarte simpatic─â ╚Öi z├ómbetul mi-a pl─âcut cel mai mult la ea. Dac─â nu f─âceam eu primul pas, poate eram tot ├«n aceea╚Öi rela╚Ťie de prietenie", a declarat Adrian Rus ├«n emisiunea ÔÇ×La M─âru╚Ť─âÔÇŁ.

Mireasa a purtat dou─â ╚Ťinute speciale, moderne. Dac─â cele mai multe maramure╚Öence aleg s─â poarte hainele tradi╚Ťionale ├«ntr-o astfel de zi, Vl─âdu╚Ťa a optat pentru dou─â ╚Ťinute elegante, ├«n tendin╚Ťe. La cununia civil─â, Vl─âdu╚Ťa a purtat un deux pi├Ęces alb, taior ╚Öi pantaloni, cu o broderie sofisticat─â ├«n partea de sus a taiorului ╚Öi pene la poale. La biseric─â, artista a ├«mbr─âcat o rochie scurt─â, cu un decolteu ad├ónc ├«n V ╚Öi un guler din dantel─â.

Citește și:

Popul─âresele ne-arat─â fesele! Iat─â-le ├«n costum de baie, f─âr─â ie ╚Öi catrin╚Ť─â!

Ce sexy sunt folcloristele c├ónd se dezbrac─â de ie ╚Öi catrin╚Ť─â!

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif