''Vocea'' Mihai Chițu nu a renunțat la bruneta cu care și-a înșelat soția?

chitu si nevasta jpeg
Solistul a fost din nou surprins în compania altei femei, în timp ce Ioana îl aştepta acasă

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba! Acum două luni şi jumătate, cel care anul trecut a câştigat „Vocea României” la PRO TV a fost prins cu amanta. Soţia lui, Ioana, l-a iertat chiar în acea zi, dar se pare că asta nu l-a motivat s-o ia pe drumul cel bun.

La sfârşitul lunii iulie, Click! a publicat, în exclusivitate, imagini cu Mihai Chiţu (34 de ani), cel mai nou câştigător de la „Vocea României”, şi o brunetă misterioasă pe care o săruta pasional în timp ce soţia sa era acasă şi avea grijă de fetiţa lor, Rianna (5 ani).

Pentru că sunt împreună de 12 ani şi de 7 sunt căsătoriţi, solistul, antrenat de Horia Brenciu, şi Ioana (29 de ani) au încercat să-şi salveze mariajul. De atunci, fotoreporterii de la Click! i-au surprins pe cei doi numai împreună, în timpul unor ieşiri în oraş, alături de fetiţa lor. Dar liniştea care se instalase între ei anunţa, de fapt, furtuna.Marţi seară, postul Kanal D a difuzat imagini video cu solistul, într-un club de noapte de fiţe din Bucureşti. Două brunete misterioase îi dădeau târcoale, dar una chiar l-a luat în braţe şi i-a şoptit ceva la ureche.

Chiţu şi tânăra au dansat şi au schiţat gesturi care pot fi interpretate, mai ales având în vedere antecedentele artistului. „Este aceeaşi femeie, aceeaşi brunetă. Nu am nici un dubiu”, se pare că s-ar fi plâns Ioana, soţia cântăreţului, unei prietene.

Contactaţi de Click!, soţii Chiţu nu au dorit să comenteze „episodul” din club, dar păreau că-şi văd în continuare de viaţa lor. „Nu cred că s-au certat (ieri, n.r.), ştiu că la prânz au mers cu cea mică la medic”, ne-a spus un apropiat de-al lor.

image
Solistul a fost surprins din nou cu o brunetă misterioasă, care pare a fi aceeaşi cu amanta din iulie

Anul trecut, în decembrie, Mihai Chiţu l-a făcut cel mai fericit pe „antrenorul” său, Horia Brenciu. Cu 37,34% din voturile telespectatorilor, solistul a fost desemnat cel de-al treilea câştigător de la „Vocea României” şi, pe lângă statueta-trofeu, a primit şi un cec în valoare de 100.000 €. “Mă voi ocupa de cele mai importante părţi din viaţa mea. Primul este familia, iar al doilea este pasiunea mea, muzica. Voi investi în amândouă din tot sufletul”, a spus Mihai Chiţu, pentru Click!, cum va investi banii câştigaţi în concurs.

Şi-a sărutat amanta în maşină

La 28 iulie, la prânz, Mihai Chiţu (34 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! într-o ipostază în care nevasta lui nu ar fi vrut să-l vadă niciodată. Solistul s-a întâlnit pe ascuns cu o brunetă, pe care a aşteptat-o în maşină, în zona Pieţei Bobocica din Capitală, mai bine de jumătate de oră. Cu geamurile deschise, butonând încontinuu la telefon, Chiţu s-a arătat foarte bucuros când domnişoara din imagini a urcat în BMW-ul lui nou cumpărat. Cu părul ca abanosul, lăsat liber pe spate, cu un tricou alb decoltat, prin care se zăreau nurii obraznici, nemachiată, naturală, veselă. Aşa a urcat bruneta lui Chiţu în maşină. Vizibil incitat, artistul s-a grăbit să o sărute pasional şi, în câteva clipe, a demarat în trombă.

image
În club, toate femeile îi dau târcoale, iar solistul nu pare deloc deranjat

image
Şi-a sărutat amanta în maşină
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
podsiret Sursaarmataromana jpg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png