What’s UP și milionarul John Albert, asaltați de Poliție / Video

Ultima actualizare:

Celebrul What’s UP a fost oprit de Poliție, după ce a umplut o stradă întreagă cu femei și mai multe persoane care se ocupau de filmările ultimului său clip Toată Brigada. Artistul a vorbit pentru Click! despre întâmplarea din ziua în care trăgeau de zori pentru videoclip.

What's UP a colaborat cu mai mulți artiști români
What's UP a colaborat cu mai mulți artiști români

What’s UP și milionarul John ALBERT, opritzi de poliție în mijlocul filmărilor!

Cântărețul și prietenul său John Albert au filmat într-o luxoasă mașină, un Lamborghini de câteva sute de mii de euro, care a fost ca un magnet pentru trecători. What’s UP nu a putut trece neobservat nici de această dată, căci s-a trezit cu reclamații, după ce ar fi blocat circulația. Artistul a fost nevoit să dea cu subsemnatul, după ce Poliția a venit la fața locului. What’s UP lansează clipul pentru piesa „Toatà BRiGADA”, împreună cu John ALBERT x Nikolas SAX. 

Filmările au avut loc pe lux și opulență, așa cum s-a făcut și cunoscut milionarul  John Albert, care a lansat de-a lungul timpului melodii și cu alți artiști români. De altfel, afaceristul apare cu mai multe vedete în clipurile sale de pe Youtube, printre care și Gian Chiriță, împreună cu care a făcut vlog chiar din deșert.

„Piesa este dedicată tuturor petrecăreților, oamenilor care știu să se distreze frumos. Este adevărat, ne-a oprit Poliția din filmări, dar am rezolvat rapid. Nu s-a întâmplat nimic.”, a declarat What's UP pentru Click!.

What's UP, unul dintre cei mai buni artiști de pe piața românească!

Marius Marian Ivancea este cunoscut ca What's UP, este bucureștean get pe get, născut în 89, într-o zi de iarnă, pe 8 februarie. Artistul este pasionat de muzică încă de când era copil, iar la 8 ani a început să scrie primele versuri. La 14 ani, What's UP a început să lucreze ca textier la Atomic TV, iar la 17 ani a scos primul lui clip. 

Mai târziu, prin 2011, cântărețul a înființat Moondust Production, iar apoi a început să apară în diferite emisiuni de la Kanal D, Antena 1, Euforia TV.

La 22 de ani, în colaborare cu Maximilian, el a lansat prima piesă de succes, melodia Habar n-ai tu, iar apoi albumul Povestea inimii. A cântat cu Sișu de La Familia  piesa Mintea mea și Dacă vrei, după care a urmat o colaborare cu DOC cu melodia „Ceai”.

După colaborarea cu Andra și lansarea piesei „K la meteo”, care a fost hit în 2012, pentru What's UP a urmat o cale de succes. A cântat cu Andreea Bănică melodia „În lipsa ta”, „Cudrag” împreună cu Amna, iar în 2013 cu Uddi cu piesa „Scumpă domnișoară”. A dat lovitura și cu „Iarna pe val”, în colaborare cu Iony și Cabron. A urmat „Taxi” un solo autentic, care a primit trei nominalizări la Romanian Music Awards 2014 - Best Male, Best Pop și Best Song. A urmat și colaborarea cu Ruby, cu care a rupt topurile cu „Nu pune la suflet” și Ioana Ignat cu piesa „Așa-mi vine”.

În anul 2018 acesta a lansat mai multe piese. Primul single din 2018 a fost „Ora 2”, urmat de „Hana”, aceasta din urmă fiind o piesă lansată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. 

 What’s Up a mai colaborat și cu Anda Adam pentru „Mărul lui Adam”. În august, acesta a lansat piesa „Dacă nu tu” pe care a dedicat-o soției sale cu ocazie zilei sale de naștere.[12] Tot în 2018 artistul a scos un nou featuring de succes, Marius Moga, Shift & What’s Up – „Mă doare la Bass”, dar și „Treaba mea”, în colaborare cu Șatra B.E.N.Z, scrie wikipedia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
image
actualitate.net
image
actualitate.net