Zamfirescu: ”Știe cineva cât de umilit a fost Marin Moraru până în ultima clipă?”


    Florin ZamfirescuFoto: Marian Iliescu
Florin ZamfirescuFoto: Marian Iliescu

Ultimul drum al actorului Marin Moraru este însoțit de acuzațiile mâhnite ale unui coleg de breaslă. Actorul Florin Zamfirescu a scris pe contul personal de Facebook că Marin Moraru ar fi fost umilit și hărțuit până în ultimele zile din viață de instituțiile statului.

Florin Zamfirescu arată cu degetul spre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), care nu ar face totul pentru a-i proteja pe artiști. ”Marin Moraru pleacă dintre noi. Ce vorbe frumoase a generat moartea lui! Câta admirație! Câta iubire față de acest om și actor! Si totuși... Știe cineva cât de umilit, cât de jignit a fost Marin Moraru, până în ultima clipă?

Teroarea provocată de fisc pentru artiștii care muncesc, amenințările cu sechestru care au durat ani de zile, jignirile aduse de instituțiile colectoare de drepturi conexe ale actorilor și atâtea altele l-au lichidat!

Știți că acum un an Marin Moraru ne invita pe toți să ne legăm cu lanțuri de poarta ORDA, instituție a statului, care în loc să-i protejeze pe artiști, îi sprijină pe cei care-i fură? Știți că din spital ne-a întrebat dacă bandiții care ne fură sunt deja în pușcărie?

Marin Moraru a murit «cu fața la perete». Se vor prelinge mulți guvernanți cu coroane și jerbe.Ca să mai arunce o privire asupra încă unui învins, a cărui inimă n-a mai rezistat mârșăviei lor. Dumnezeu să-i ierte pe toți!”, a scris Florin Zamfirescu pe contul personal de Facebook.

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, în urma unei grele suferințe. Actorul avea 79 de ani.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png