Ziua și accidentarea la Exatlon! Giani Kiriță a ajuns la spital

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a anunțat în ediția de marţi seară a concursului faptul că Giani Kiriță, concurentul din echipa Faimoșilor, a ajuns la spital.

"Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate", a spus Cosmin Cernat, în editia Exatlon din această seară. Cu toate ca Giani Kirita era printre puținii băieți din echipa Faimoșilor care nu se accidentase, se pare că s-a resimțit și a ajuns la spital. Momentan nu se cunosc cauzele. 

Recent, Giani Kiriță și-a ieșit din fire la „Exatlon”. Mai mereu în conflict cu adversarii, indiferent dacă sunt mexicanii sau tabăra Războinicilor, sportivul nu ezită niciodată să-și manifeste verbal antipatia față de ei.

Giani Kiriță a adresat cuvinte injurioase Ancăi, din echipa Războinicilor, după ce i-ar fi aruncat câteva priviri urâte în timpul unei probe. Scrie Kanal D. Iute la mânie, fotbalistul a început să-i arunce cuvinte dure care abia au putut fi cenzurate:

„Hai că ea are c***t în pantaloni. Mie nu mi-e frică de moarte și crezi că mi-e frică de asta? Vezi că te prind eu...Pă îmi zice mie asta...împrăștiat?”, s-a revoltat Giani Kiriță în timpul competiției. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net