VIDEO: Florin Piersic jr., mai sexy ca niciodată

simeon stalpnicul png
Piersic a intrat perfect în rolul personajului săuFoto: Ancuţa Iordăchescu

Are 46 de ani şi şi-a câştigat faima de rebel datorită şi look-ului său nonconformist! Însă Florin Piersic jr. ştie să şocheze, căci după apariţiile sale la evenimente mondene, unde apare îmbrăcat lejer şi încălțat cu bocanci, acum va apărea într-un proiect foarte schimbat.

În cel mai recent film al său, „Q.E.D” (abreviere de la dictonul latin „Quod erat demonstrandum”, tradus „Ceea ce trebuia demonstrat”, n.r.), actorul Florin Piersic jr. are o apariție mai puțin obișnuită. În filmul regizat de Andrei Gruzsniczki, care se lansează în cinematografele din România din 10 octombrie, Piersic jr. apare cu un look nou. E tuns, are cu mustață și e îmbrăcat la costum, de nerecunoscut în rolul lui Alecu Voican, un ofițer însărcinat cu urmărirea unui matematician (interpretat de Sorin Leoveanu) care publică o lucrare într-o revistă a unei universităţi americane, fără acordul Partidului.

Uite-l pe Florin Piersic jr. în cel mai nou rol de film:

stanga
dreapta
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
image
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Pentru personajul său, Florin Piersic jr. s-a consultat cu Andrei Gruzsniczki, care a documentat intens perioada și a stat de vorbă cu oameni din fostul sistem al securității. „Am discutat destul de mult cu regizorul despre personaj și am și trăit în perioada comunistă niște momente de paranoia de tipul «Hai să vorbim mai încet, că ne ascultă securiștii»”, a spus Florin Piersic jr.

Unul dintre marile atuuri ale „Q.E.D.” este faptul că nuanțează un personaj devenit caricatural în cinema-ul românesc. „Securistul pe care îl joc nu e bruta tipică din alte filme românești, scenariul intră în viața, în problemele și în dilemele lui, e un personaj mai nuanțat. E destul de frământat, fixist, vrea să fie bun profesionist și reușește foarte puțin din ce-și propune. Vrea foarte mult să promoveze, dar nu prin pile și relații, ci prin propriile forțe, și are prea mare încredere că asta contează în lumea lui. Însă sistemul era o caracatiță de relații”, explică Florin Piersic jr. despre personajul său. Soția sa din film este interetată de actrița Medeea Marinescu.

Uite trailer-ul filmului „Q.E.D.”:

Piersic jr., un artist complet

Actor, regizor, scenarist și producător, Florin Piersic jr. e activ în teatrul și filmul românesc de la începutul anilor '90. E absolvent al Academiei de Teatru şi Film, Secţia Actorie, promoţia 1991. În 2004, a înființat casa de producţie „Artificial Horizon” și a fost scenarist, regizor şi producător de scurtmetraje („Advertising” – premiul special al juriului la Festivalul Alternative, Târgu Mureş, 2004) şi lungmetraje („Fix Alert” – premiul special al juriului la B-Est Film Festival, 2005; premiu pentru debut la Premiile UCIN, 2006;) „Eminescu vs Eminem”. Ca actor, a jucat în producții precum „Călătoria lui Gruber” (regia Radu Gabrea), „Contratimp 2” (regia Jesús del Cerro), „Bibliothèque Pascal” (regia Hajdú Szabolcs) sau „Tinereţe fără tinereţe” (regia Francis Ford Coppola). În 2013 a lansat, ca regizor, lungmetrajul „Killing Time”.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss