VIDEO Geniul lui Moga loveşte din nou! Vezi cum arată acum Sorana din "O nouă viaţă" în filmuleţe funny!

Ultima actualizare:
Sorana
Sorana

După ce Sorana şi-a jucat propriul rol în serialul ”O nouă viaţă”, difuzat pe Pro TV, acum revine cu un personaj unic, pe Youtube, cu care îşi va recuceri publicul.

Marius Moga a inventat trupa de fete care se ceartă, dar nu se despart. Faceţi cunoştinţă cu Sorana, artista DeMoga Music care se transpune, cu lejeritate, în alte 3 personalităţi contrastante: Lola, Pluto şi Duduia, în vlog-ul ei – ”Poveşti by Sorana”. ”Sorana este o artista nonconformistă, cea mai nonconformistă de la DeMoga Music! Este foarte talentată, ambiţioasă şi pregătită să facă faţă showbiz-ului, cu creativitatea ei debordantă. Pregătiţi-va pentru a fi uimiţi!” a spus Marius Moga.


    Sorana
Sorana

”Am ştiut întotdeauna că o să ajung să lucrez cu Marius şi se ştie că ce-ţi doreşti, se şi întâmplă! DeMoga Music este locul unde cresc că artist şi că persoană, unde sunt înconjurată de oameni iubitori şi talentaţi, What’s Up, Adda, Lore, Liviu şi toţi fraţii mei DeMoga Family! Marius este cel care ne-a adunat, este mentorul nostru, iar pentru mine este omul de la care învăţ să fiu puternică, spontană şi cum să ajung tot mai sus”, a declarat Sorana. Muzică este doar o latura artistică a Soranei. Ea practic face de toate: desenează, crează haine şi machiaje inedite şi ne povesteşte, pe YouTube ”SORANA Official”- lunea şi joia, cum vocile din capul ei se zbat să devină realitate, prin personalităţile ei, într-un vlog powered by DeMoga Music.

”Ştiu clar că în fiecare om se regăseşte tot: optimism, pesimism, naivitate, sictir, elegantă, bine şi rău. Aşa că eu am luat toate trăsăturile astea şi am creat personaje. Iarnă trecută s-au născut Pluto (sensibilă şi veşnic plângăcioasă), şi Lola (personalitatea răutăcioasă). De ce să trăieşti o viaţă, când poţi trăi mai multe?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net