X Factor 2015 - Care sunt noutățile acestui sezon

Ultima actualizare:

    X Factor 2015foto: facebook.com
X Factor 2015foto: facebook.com

X Factor 2015, aflat la cel de-al patrulea sezon, a debutat cu mici schimbări în regulament și cu misterul, până la urmă elucidat, al celui de-al patrulea jurat.

Dacă la edițiile precedente cei trei jurați erau cei care hotărau care concurenți merg mai departe în competiție și nu, anul acesta poate și juriul să le dea un vot care să-i trimită pe cântăreți direct în galele live.

X Factor 2015: misterul celui de-al patrulea jurat

Față de ediția de anul trecut, X Factor 2015 vine cu o noutate: cel de-al patrulea jurat. În această vară, producătorii emisiunii i-au pus pe jar pe fani după ce i-au anunțat că la masa juriului, format, până acum, din Horia Brenciu, Delia Matache și Ștefan Bănică Jr., au mai așezat un scaun liber.

Timp de câteva săptămâni, vedetele show-ului au declarat că nu știu nici ele cine urma să fie cel de-al patrulea jurat X Factor 2015 și toată lumea se aștepta să fie vorba despre o vedetă.

Misterul s-a spulberat, însă, în luna iulie, când, la emisiunea ”Acces direct”, Dani Oțil și Răzvan Simion l-au prezentat telespectatorilor pe cel de-al patrulea jurat al X Factor 2015.  Nu este vorba despre o vedetă, ci chiar despre publicul care urmărește emisiunea.

Astfel, la X Factor 2015, publicul poate să-i voteze pe concurenții cărora jurații le-au dat trei de ”Da”. Cel care strânge cele mai mule voturi nu mai merge în Bootcamp, ci direct în galele live.

X Factor 2015: aplicația cu care publicul poate fii jurat

X Factor 2015 vine, în acest sezon, cu o noutate: aplicația pe care telespectatorii pot să o instaleze pe smartphone și prin intermediul căreia își pot vota concurenții favoriți.

Fanii emisiunii mai pot vedea, în aplicația X Factor 2015, știri despre concurenți și jurați, precum și poze și imagini video din show.

X Factor 2015: din nou în concurență cu ”Vocea României”

Situația de anul trecut, când ”X Factor” și Vocea României au încercat, fiecare, să fie primii care difuzează ediția de debut a emisiunii, s-a repetat și anul acesta.

Inițial, prima ediție din X Factor 2015 fusese programată pentru seara de vineri, 18 septembrie, însă cu puțin timp înainte de această dată, Antena 1 a anunțat că show-ul urma să înceapă mai devreme, de joi.

X Factor 2015 a avut două ediții ”de debut”, în 17 și 18 septembrie.  Tot în 18 septembrie a avut loc și prima ediție a emisiunii concurente, ”Vocea României”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net