Activități pentru acest sfârșit de săptămână. Ce poți face în weekend-ul 22-24 martie

Ce facem vineri, 22 martie? Dacă îți plac melodiile trupei Bere Gratis, dezinvoltura, energia și relaxarea lor, cei 5 componenți te asteaptă la Hard Rock cafe de la 21.30. Prețul unui bilet începe de la 107 lei.

image

Când spui „Diana Matei și Taraful Cleante”, spui „distracție garantată”. Spune „da” unei petreceri pe cinste și vino la 14th Lane, de la 19.30 la un show de zile mari. Diana Matei și Taraful Cleante livrează o nouă doză de lăutărie contemporană, plină de emoție și energie. Prețul unui bilet este de 80 de lei.

image

De la 20.00, Paulina vă așteaptă la cel mai mare concert al ei de până acum! Artista va lansa albumul „Te iubesc, te urăsc” la Arenele Romane (în cort incălzit) printr-un show inedit, alături de formația artistei și invitați speciali. Primele 200 de bilete au prețul promoțional de 69 de lei.

image

Ce facem sâmbătă, 23 martie?

Luna Amara va sărbători 20 de ani de la primul album lansat – Asfalt printr-un concert în club Quantic, de la 19.00. După 20 de ani, ca niște mușchetari nostalgici după energia, inocența și inconștiența dintâi, vă invita să re-vizitați acele timpuri sonore și să cântați împreună. Prețul unui bilet începe de la 65 de lei. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net