Ameninţat cu executarea silită pentru o restanţă de un ban

"Suma" reprezenta întârzierea de la plata ultimei rate, pe care omul a achitat-o cu 13 zile după termen, informează Adevărul.

"Mi-am plătit de fiecare dată datoriile către bancă. Am toate chitanţele şi pot dovedi acest lucru", spune bărbatul, pasat de la un ghişeu la altul

Când a primit înştiinţarea de la bancă, omul a mers la casieria sucursalei bancare, să-şi achite penalizarea de 0,01 lei. Timp de 50 de minute a fost pasat de la un ghişeu, la altul.

Într-un final, a scos din buzunar somaţia care-i venise acasă. Când a văzut cât era datoria, casiera a izbucnit în râs: "O, Doamne, pentru 1 ban veniţi la mine!? Haideţi, domnu' Florea, ce Dumnezeu?!"

Când a încercat să afle mai multe detalii legate de penalizarea respectivă, bărbatului i s-a explicat doar că "s-a întârziat cu plata şi a fost nevoie de o extragere de bani din cont, pentru o echilibrare. Bani pe care nu i-aţi avut" - a specificat operatorul bancar. Omul a scos banul şi a plătit. Reprezentanţii băncii admit că există posibilitatea unei erori de calcul.

"Penalizarea este corectă. Banca a respectat toate procedurile care se impun. Dacă restanţa se aduna, de la un ban, aceasta putea ajunge în timp la sume foarte mari. Totuşi, este posibil să fie vorba şi de o situaţie accidentală în ceea ce priveşte calculul de penalităţi, cu apariţii extrem de rare. Dacă datoria creştea, putea fi executat silit", a precizat Corneliu Cojocaru, ofiţer relaţii cu presa al BCR.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Machiaj simplu de seară
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO