Andreea Bănică şi Dragoş Moştenescu fac show la Băneasa - VIDEO

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică
Andreea Bănică

Andreea Bănică şi Dragoş Moştenescu vor cânta sâmbătă la Complexul Comercial Băneasa, după încheierea finalei "Rompetrol Racing Challenge".

Sâmbătă, 25 septembrie, între orele 15.00 şi 19.00 va avea loc marea finală "Rompetrol Racing Challenge". De la 20.00, va începe concertul Andreei Banică, apoi Dragoş Moştenescu şi trupa Pasager vor încheia show-ul cu un spectacol special "Tribute to Elton John".

"Este un show care propune o formula unică în România la momentul de faţă, adică prezentarea este exact ca aceea a unui concert Elton John, cu trupa, lumini şi sunet ca la un concert adevărat, cu pian în faţă la care cânta subsemnatul, cu un costum complet stil Elton John, practic ai impresia că eşti la un concert de-al marelui cântăreţ", a declarat Dragoş Moştenescu, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

"Am ales Elton John pentru că este un artist cu o muzicalitate complexă, are şi caracter comercial, dar şi unul specific de muzică englezească rafinată. În plus, specificul său este pianul la care cânta cu atâta eleganţă. Cum şi eu cânt la pian m-am gândit că este tributul perfect pe care pot să-l fac", a mărturisit Dragoş.

Cunoscut din serialul "La Bloc", Dragoş Moştenescu a reuşit să surprindă publicul cu talentul său muzical.

"Adevărul e că multă lume habar n-avea că eu cânt şi încă destul de bine. Când au văzut spectacolul, nu erau convinşi că eu sunt, mai ales că eram şi costumat în E.J. Surprizele au fost mari când au văzut cum sună piesele şi ce energie degajă concertul. Adică şi-au dat seama că sunt nişte profesionişti pe scenă şi că nu te joci. Sigur, între piese eu fac prezentări umoristice uneori, ca să nu pară că aş fi cu totul alt Dragoş Moştenescu decât cel pe care l-au cunoscut ei", a adăugat artistul.

Citeşte interviul acordat de Dragoş Moştenescu pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net