Ce facem în weekendul 17-18 august?

Ultima actualizare:

Ce facem sâmbătă, 17 august?Uneori, frica te poate duce în locuri nebănuite. Așa cum și pe fetița din povestea noastră o duce tocmai în castelul unei vrăjitoarei care se face mai frumoasă, atunci când aude copiii țipând de frică. Învățăm, așadar împreună să nu ne temem. Dar și vrăjitoarea va învăța ceva și împreună vom afla! Unde? La Diverta Lipscani, de la ora 11.00, iar prețul unui bilet este de 37 de lei.

image

Ea, tânără, frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni. Oare va reuși Ana să iasă basma curată din încurcătura amoroasă? Aflați la Teatrul Roșu, de la ora 19.30, iar prețul unui bilet este de 55 de lei.

image

Muzeul Municipiului București vă invită la vernisajul expoziției „Între România și Franța. Un parcurs plastic remarcabil”, la Palatul Suțu. În perioada interbelică, foarte mulți artiști își desăvârșesc studiile la Paris, cu profesori și artiști celebri în epocă. Sculptorii au studiat în atelierele lui Rodin, Bourdelle sau în atelierul lui Constantin Brâncuși de la Paris. Vă puteți bucura de acest vernisaj până pe data 29 septembrie. Citeșe mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net