Ce preparate se servesc la terasa din Mamaia a familiei Simonei Halep. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o ciorbă, un șnițel de porc sau o salată de varză
Porțiunea de plajă din Mamaia administrată de familia fostei campioane Simona Halep a intrat recent în atenția publicului după scandalul provocat de administratorul plajei care i-a făcut „săraci” pe cei care stau la cearceaf. Reprezentanții Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România au realizat un videoclip cu meniul de la terasa aflată pe această plajă și despre condițiile oferite clienților în plin sezon estival.

Simona Halep, originară din Constanța, are familia implicată
în administrarea unei porțiuni de plajă din Mamaia, iar săptămâna trecută un mare scandal s-a iscat aici între administratorul plajei și turiștii care stăteau la cearceaf, pe care i-a apostrofat: „Săracilor!”. Ulterior acesta a îngrădit zona de șezlonguri cu un gard mare din paie pentru ca „săracii” să nu-i mai deranjeze clienții.
Pentru că mulți turiști s-au întrebat cât de scump e să stai la plaja familiei Halep și să mănânci la terasa de acolo, Asociația pentru Protecția Consumatorului a publicat un videoclip în care sunt prezentate preparatele disponibile pentru clienți, împreună cu prețurile acestora. Meniul este variat, include atât preparate tradiționale, cât și opțiuni pentru iubitorii de fructe de mare. Mâncarea părea proaspătă, iar prețurile sunt descrise drept mai moderate față de cele practicate în alte localuri din stațiune, în plin sezon estival.
Prețuri
Printre felurile de mâncare prezentate în înregistrarea APC se numără:
Tigaie de pui cu legume (220 g) – 29 lei
Tochitură de purceluș cu sos roșu (220 g) – 28 lei
Fasole cu ciolan (220 g) – 28 lei
Ciolan de porc (200 g) – 35 lei
Pui cu smântână și ciuperci (220 g) – 31 lei
Ciocănele de pui (150 g) – 29 lei
Paste carbonara (250 g) – 32 lei
Șnițel de porc (150 g) – 28 lei
Cordon Bleu – 30 lei
Inele de calamar (150 g) – 25 lei
Cartofi pai (150 g) – 16 lei
Cașcaval pane (150 g) – 25 lei
Midii (150 g) – 23 lei
Pachețele de primăvară (150 g) – 23 lei
La capitolul salate:
Salată de varză (200 g) – 13 lei
Salată de castraveți cu mărar (200 g) – 17 lei
Salată de ardei copți (150 g) – 18 lei
Salată de sfeclă (200 g) – 14 lei
Salată de murături (150 g) – 17 lei
Pentru cei care preferă ciorbe, meniul include:
Ciorbă de burtă – 30 lei
Ciorbă de văcuță – 30 lei
Alte produse:
Ficăței la cuptor (220 g) – 27 lei
O chiflă (40-60 g) – 5 lei
Ardei iute – 5 lei/bucată
„Un meniu diversificat, rămâne ca dumneavoastră să decideți dacă este sau nu un meniu scump”, a transmis APC.
































