Doi porci, transportați cu ambulanța și sacrificați într-un parc, pe Strada Progresului din Constanța

Ultima actualizare:

Scene ireale, surprinse în Constanța. Mai mulți bărbați, pârlesc ziua în amiaza mare doi porci într-un parc din oraș, iar animalele ar fi fost aduse la locul sacrificării cu o ambulanță, relatează Constanța de Azi, care publică o fotografie cu bărbații „la treabă”. În parcul, despre care jurnaliștii constănțeni spun că a fost amenajat de Primărie și deschis în urmă cu două săptămâni, ar fi avut loc atât sacrificarea cât și tranșarea animalelor. Cert este că în imaginea surprinsă se observă că bărbații au venit în parc dotați corespunzător pentru un Ignat veritabil și par foarte ocupați și preocupați, nu de lege, ci de tranșarea porcului. 

image

Porci sacrificați în parc

Scenele au fost surprinse ziua în amiaza mare, într-un parc din oraș, recent amenajat de Primărie. În imagine se observă un porc pe jumătate pârlit și patru bărbați care par foarte ocupați. Un cetățean din Constanța a fotografiat scena care se derula în cartierul Km 4-5, culmea, pe strada care poartă denumirea Progresului.

Și ca să fie tabloul complet, cei doi purcei ar fi fost aduși la locul „operației” cu o ambunață de transport pacienți cu numere de Ialomița, scrie presa din Constanța.

Un grup de cel puțin 4 persoane ar fi participat la îndeplinirea datinilor și tradițiilor străbune privind sacrificarea porcilor în ajunul sărbătorilor de iarnă. Oamenii au venit dotați cu de toate: o butelie, arzător, ligheane cu apă, toate cele necesare pentru un Igant de succes, fie el și în cel mai nou parc amenajat de Primăria Constanța. Pe lângă gestul scandalos al acestor bărbați, este paradoxal că nimeni nu a anunțat autoritățile , iar oamenii și-au văzut de treabă nederanjați.

Într-o altă imagine publicată de constantadeazi.ro apar mai mulți lucrători de la salubritate. Nu este clar dacă aceștia se aflau chiar în acel moment în parc sau imaginea este surprinsă la o altă dată.

image

În imediata apropiere a locului în care bărbații pârleau porcii sunt case și blocuri însă  incidentul nu a fost raportat către autorități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net