Edi Iordănescu i-a lăsat cu ochii în soare!

simeon stalpnicul png

Localitatea Bolintin-Deal are 6.181 de locuitori şi a intrat pentru prima oară în atenţia publicului în 1991, când un tânăr român din comună a fost ucis de un ţigan ursar. 18 case ale ţiganilor au fost atunci incediate, locuitorii acestora refugiindu-se în Bolintin-Vale.

Dumitru Eftimie, cel care era poreclit Hagi în tinereţe, când încă juca fotbal, este sufletul echipei Constructorul Bolintin-Deal.

E patronul barului "Santropel" din localitate şi preşedintele clubului, însă mulţi ani a fost şi antrenor sau sponsor principal.

Jucătorii din Bolintin încă îl mai aşteaptă pe Edi Iordănescu

simeon stalpnicul png

Îşi aminteşte perfect episodul venirii lui Edi Iordănescu în comună, chiar dacă au trecut cinci ani de atunci.

Totuşi, "Nea Bebe" nu e deloc fericit când vine vorba de fiul fostului selecţioner, al cărui mandat de antrenor pe banca celor de la Constructorul s-a terminat practic înainte de a începe.

"Edi a venit o singură dată pe la noi, de mână cu Delia Matache. Au coborât dintr-un Audi şi au asistat de pe margine la la un meci cu Ogrezeniul. Era vorba să preia echipa, dar de-atunci nu l-am mai văzut la faţă. N-a condus nici măcar un antrenament!", ne-a povestit, cu amărăciune în glas, Dumitru Eftimie.

Delia îi aranjase să pregătească echipa

simeon stalpnicul png

Preşedintele grupării de Liga a IV-a a mărturisit că toată lumea îşi pusese mari speranţe în actualul antrenor interimar al Stelei.

"Pe el l-a adus unul dintre sponsorii de atunci ai echipei, care avea o discotecă la noi. Acolo a mai cântat şi Delia Matache, poate aşa s-au cunoscut. Ce să vă mai zic? Vorbisem şi cu primarul, era toată lumea mulţumită, aveam promisiuni că vom avea un buget mai mare. Am sărit cu toţii să-l servim pe Edi cu un mic, cu o atenţie...El a venit atunci însoţit şi de câţiva ziarişti, iar a doua zi, când am citit în presă titluri de genul «Iordănescu, antrenor la Bolintin», m-am gândit că-i treabă serioasă la mijloc. Dar Edi n-a mai apărut niciodată, nu ştiu ce anume l-a făcut să se răzgândească. Poate a vrut doar să apară în ziare, nu ştiu ce să vă zic", ne-a mai spus preşedintele Constructorului.

"Vă daţi seama că noi ne-am fi bucurat dacă el ar fi fost antrenor măcar o lună la Bolintin-Deal. S-ar fi zis acum că echipa Constructorul a propulsat un antrenor la Steaua. Ar fi fost ceva...Mai scoteam şi noi comuna din anonimat", a concluzionat "Nea Bebe".

Despre constructorul Bolintin-Deal

- este una dintre puţinele echipe din fotbalul mic care are un site oficial;

- Constructorul beneficiază de un stadion cu teren la dimensiuni standard, instalaţie de stropire a gazonului, o tribună de 50 de locuri şi vestiare dotate cu duşuri cu apă caldă, modernizate cu gresie şi faianţă;

- în urmă cu trei ani, celebra Simona Sensual a venit să dea lovitura de începere la un meci de-al Constructorului, după ce jucătorii echipei o rugaseră să vină ca să-i impresarieze;

- în 2008, Constructorul a ieşit campioană în Liga a IV-a Giurgiu şi a jucat barajul de promovare în eşalonul al treilea, dar a pierdut în faţa celor de la Petrolul Videle;

- dacă în urmă cu doi ani fotbaliştii primeau şi câte 200 de lei ca primă de victorie, acum mai toţi vin cu bani de acasă. „Până şi berea de după meci ne-o dăm singuri", susţin jucătorii;

simeon stalpnicul png

- echipa mai este susţinută acum doar de către primarul Emil Bănică şi de către cei de la Apirom, care sponsorizează juniorii clubului. „Avem şi nocturnă, dar ne-a tăiat-o Primăria, că trebuie făcute economii la iluminatul stradal", ne-a povestit unul dintre jucători.

Jucătorii au zugrăvit vestiarele

Jucătorii echipei şi-au modernizat singuri vestiarele, după ce au primit, ca sponsorizare, 20 m² de faianţă şi 40 m² de gresie.

Fiecare victorie a Constructorului este sărbătorită la barul „Santropel" din comună.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg