Elena Lasconi a mințit? O fotografie arată că Lasconi nu a fost la Referendumul din 2018

Ultima actualizare:

La două zile de la scandalul dintre mama și fiica Lasconi, o fotografie, care a fost postată de Elena Lasconi pe rețelele sociale, ridică un semn uriaș de întrebare. Din poză reiese că actualul primar al orașului Câmpulung Muscel nu a fost la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie inițiat de Liviu Dragnea în 2018. Elena Lasconi a afirmat la Prima TV nu numai că a fost dar că a și a votat DA, ceea ce a declanșat o raecție extrem de virulentă din partea fiicei ei, susținătoare și membră LGBTQ+ la Paris. Referendumul din 2018 a fost un eșec total. S-au prezentat la urne puțin peste 3 milioane de români (21,1%) și au fost zeci de secții de votare unde timp de două zile a intrat nici măcar un om.

image

Stampila votului din 2018 lipsește

În urmă cu câteva zile, Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a declarat că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018.

Eu sun creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a fost răspunsul primăriței la întrebarea jurnalistului de la Prima TV.

Afirmațiile au stârnit-o pe fiica ei care a criticat-o în termeni extrem de duri într-un video postat pe Instagram și a anunțat că nu își va mai susține mama „în niciun sens”.

Scandalul a dus la înlăturarea Elenei Lasconi de pe lista USR pentru europarlamentare, unde era favorită. Totuși, în fotografiile ei publice postate pe Instagram este și una imediat după votul pentru Europalmanetarele din mai 2019.

Elena Lasconi apare în fotografie cu buletinul la vedere. Printre stampile de vot care se aplică pe spatele cărții de identitate nu se regăsește cea din octombrie 2018, anul în care a avut loc Referendumul pentru familia tradițională.

Elena Lasconi, după alegerile europarlamentare din mai 2019
Elena Lasconi, după alegerile europarlamentare din mai 2019

Cel puțin așa reiese din imaginile publicate de primăriță pe rețelele sociale în 2019.

Între timbrele aplicate cu ocazia alegerilor din 2016 (locale și parlamentare) și timbrul de la alegerile europarlamentare din acea zi nu există niciun alt timbru. Lipsește astfel tocmai dovada participării la referendumul pentru familie din 2018.

Elena Lasconi, după alegerile prezidențiale din noiembrie 2019
Elena Lasconi, după alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Oana Lasconi a anunțat că intră în politică 

În mod cu totul surprinzător, după ce i-a frând aripile politice ale mamei ei, Oana Lasconi face o mutare neașteptată. Ea și-a anunțat într-o postare pe Instargam intenția de a intra în politică. 

„„Am fost "războinic de tastatură" mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop”, a scris Oana Lasconi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net