10 idei ca să petreci acasă Valentine’s Day

Ultima actualizare:

E greu în „anul pandemiei” să planifici o surpriză spectaculoasă pentru partenerul tău, de Valentine’s Day. Nu mai puteţi evada într-un city break peste hotare, nu mai puteţi merge la concertul trupei preferate, poate chiar şi banala cină romantică la un restaurant e acum de evitat. Ce rămâne de făcut? Ei bine, află că şi acasă vă puteţi bucura de momente frumoase, în doi. Iată 10 idei care vor face ziua de 14 februarie memorabilă!

1. Pregăteşte din timp cadoul

Ai timp până sâmbătă seara să te organizezi, să dai o fugă prin magazine şi să cumperi ceva drăguţ pentru iubitul/iubita ta. Alege lucruri emoţionante, de suflet, care să aibă o semnificaţie, o poveste. Nu cheltui peste măsură, mai ales dacă aveţi banii „la comun”. Până la urmă, gestul contează, iar dacă „spargi” economiile familiei fără acceptul partenerului, rişti doar să îl îngrijorezi.

2. Găteşte ceva bun

Dacă soţia e, de obicei, responsabilă cu gătitul în casă, de data aceasta ai putea să o surprinzi şi să preiei tu coada tigăii. Ce să găteşti? Fie mâncarea ei preferată, fie preparatul în care eşti tu expert şi ştii că ei îi place mult, fie alegi o reţetă deosebită de pe internet.

3. Mic dejun la pat

Gesturile mici stârnesc bucurii mari. Începeţi-vă ziua cu aromă de cafea servită la pat, alături de o floare şi un croissant cu ciocolată, ori o omletă în formă de inimioară. 

4. Unde mâncaţi

Psihologii citaţi de goodhousekeeping.com propun un mini-picnic pe covorul din sufragerie. Este „altfel”, vă scoate din rutina de zi cu zi. La extrema opusă este organizarea unei mese romantice în zona de living – faţă de masă albă, farfurii asortate, lumânări, flori, căpşuni şi şampanie. 

5. Răsfăţaţi-vă reciproc cu un masaj

În anii trecuţi, îţi puteai surprinde şi răsfăţa partenerul cu o zi la spa. Acum, dacă nu mai e posibil, puteţi muta spa-ul acasă. Făceţi-vă reciproc un masaj relaxant, apoi pregătiţi-vă o baie în cadă, cu spumă şi uleiuri esenţiale.   

6. Ieşiţi la plimbare

Pentru că e weekend şi timpul vă permite, urcaţi-vă în maşină şi ieşiţi din oraş. Vizitaţi un castel din apropiere, mergeţi la grădina zoologică, plimbaţi-vă printr-o pădure etc.

7. Mici surprize pe tot parcursul zilei

Decât să-i oferi un singur mare cadou, o idee ar fi să-i faci mici surprize pe parcursul zilei. Un bileţel cu „te iubesc” lipit pe oglinda de la baie, un altul pe uşa de la frigider, un bucheţel cu flori cumpărat de la colţ de stradă... şi deja ziua e mai frumoasă.

8. Decorează casa

În agitaţia şi stresul zilelor obişnuite de serviciu, nimănui nu-i mai arde seara de romantism. Duminică, însă, aveţi şi timp, e şi o bună ocazie să amenajaţi un decor special. Evitaţi baloanele şi kitch-oasele pernuţe în formă de inimi roşii. Mizaţi pe lumânărele parfumate, lumină difuză, petale de trandafiri şi muzică în surdină.

9. Maraton de filme

Seara, vă puteţi relaxa la un maraton de filme. „Valentine’s Day”, „The Perfect Date”, „Love, guaranteed”, „About Time”, „Crazy Stupid Love”, „The Theory of Everything”, „How do you know”, „Message in a Bottle”, „Notting Hill”, „The Notebook”, “Pride&Prejudice” sunt doar câteva titluri pe care le găsiţi pe Netflix.

10. O noapte la hotel

De ce nu?! Noaptea de sâmbătă spre duminică o puteţi petrece la un hotel drăguţ, cu jacuzzi şi room service. Sau la o cabănuţă la munte. Dacă sunteţi părinţi, duceţi copiii la bunici. E weekendul vostru, bucuraţi-vă de el în doi, măcar o dată pe an!

Jocuri care aprind pasiunea în cuplu

După un an de pandemie și izolare, parcă rutina în cuplu s-a schimbat. Vacanțele au fost înlocuite cu seriale pe canapea, aniversările și sărbătorile le-am petrecut în pijamale. Astfel, în luna iubirii, Avon își propune să reaprindă pasiunea în cuplu cu noua gamă de parfumuri Attraction Desire, pentru ea și el, lansată împreună cu primul joc al brandului pentru cupluri - Quiz-ul ÎndrăgosTestul, un chestionar care măsoară nivelul de pasiune din relație. De asemenea, jocul The Attraction Desire Game își propune să ajute cuplurile să reaprindă pasiunea. „Fiecare carte de joc reprezintă o provocare, iar în fiecare zi a lunii februarie cuplurile se pot bucura de o activitate diferită împreună, menită să retrezească emoția de la începutul relației.

Oferte inedite la târgul de turism, pentru cei singuri

Dacă, însă, te-ai despărțit de partener în 2020, iar acum îți petreci Ziua Îndrăgostiților singur, agențiile de turism te consolează cu o vacanță.  „Anul trecut a pus la grea încercare și cuplurile. De aceea, în preajma Valentine’s Day, DERTOUR va oferi vizitatorilor la Târgul online de Turism un pachet inedit: vacanțe pentru noi începuturi celor care s-au despărțit în ultimul an. Cei care au rămas cu inima frântă în anul pandemiei sunt invitați să se înscrie la concursul pentru o vacanță gratuită pe www.dertour.ro/targ-turism pe perioada Târgului online de Turism, până pe 20 februarie 2021. Tragerea la sorți va avea loc în ultima zi de Târg, duminică, 21.02. Valoarea premiilor este de 2.250 de euro și include 3 pachete de vacanță în Egipt, la hotel de 5 stele, cu servicii all inclusive, și transport avion charter”, anunță organizatorii.

Oferte pentru cupluri la biletele de avion

Pentru că „dragostea îți dă aripi”, în această perioadă, Blue Air desfășoară campania „Love is in the air”, oferind clienților două bilete la preț de unul. Cuplurile care vor să petreacă Ziua Îndrăgostiților departe de casă au la-ndemână cel mai frumos cadou: la fiecare bilet achiziționat între 9 și 11 februarie 2021, primesc unul gratis. Oferta include posibilitatea modificării datelor de zbor și vizează toate călătoriile de până la 30 iunie. 

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net