A crezut că are Covid, dar a avut surpriza vieţii sale

O femeie din Marea Britanie a descoperit uimită că este gravidă, deşi a crezut că toate simptomele sale sunt de Covid-19. Claire Mcwhinnie, în vârstă de 42 de ani, se simţea rău şi era convinsă că a contactat virusul după o vacanţă, însă a avut o surpriză în urma unui test de sarcină.

Femeia a crezut că are Covid, dar era gravidă
Femeia a crezut că are Covid, dar era gravidă

Claire, care locuieşte în Manchester, a mers într-o excursie în Dublin, Irlanda, în septembrie 2021. La întoarcere, s-a simţit rău, ca şi când era mahmură şi obosită. Fiind prima excursie după izolare, femeia a crezut că a făcut Covid. A fost însă surprinsă să afle că e gravidă, deşi şansele ei de a rămâne însărcinată erau mici. Şi mai mare a fost şocul lui Claire şi al partenerului ei, Geoff Hennefer, când au aflat că vor avea gemeni.

“Am fost la un control şi mi-au spus că apar două inimi. Am pierdut trei sarcini şi aveam şanse mici să rămân gravidă, am un număr redus de ovule, nu am crezut că e posibil. Chiar am crezut că am luat Covid în vacanţă, era prima ieşire după izolare şi eram panicată”, a povestit femeia, conform publicaţiei The Sun.

Micuţii Louis şi Florence s-au născut în mai
Micuţii Louis şi Florence s-au născut în mai

A făcut Covid, cu puţin timp înainte de termen

Claire a avut o sarcină grea, însă. Ea a fost internată cu tensiune mare şi cu risc de cheaguri de sânge, iar apoi a făcut Covid pe bune, aproape de termen.

“Chiar dacă sunt vaccinată, mi-a fost foarte teamă să nu fac Covid gravidă. Am ajuns la spital cu o suspiciune de cheag de sânge şi, aproape de ziua în care trebuia să nasc, mi-au spus că am Covid. A trebuit să mă izolez într-o cameră la spital, pentru că îmi era prea rău să merg acasă şi medicii au trebuit să mă ţină sub observaţie”, a mai spus Claire.

Gemenii s-au născut fără probleme, în mai

Din fericire, gemenii Louis şi Florence au venit pe lume sănătoşi, în mai. Femeia a născut prin cezariană şi nu a avut nicio problemă, deşi i-a fost extrem de teamă că virusul îi va afecta pe micuţi.

“Nu pot să mulţumesc destul staffului din spital, ei m-au ajutat să trec cu bine peste toate”, a mai declarat Claire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net