A crezut că are Covid, dar a avut surpriza vieţii sale

O femeie din Marea Britanie a descoperit uimită că este gravidă, deşi a crezut că toate simptomele sale sunt de Covid-19. Claire Mcwhinnie, în vârstă de 42 de ani, se simţea rău şi era convinsă că a contactat virusul după o vacanţă, însă a avut o surpriză în urma unui test de sarcină.

image
Femeia a crezut că are Covid, dar era gravidă

Claire, care locuieşte în Manchester, a mers într-o excursie în Dublin, Irlanda, în septembrie 2021. La întoarcere, s-a simţit rău, ca şi când era mahmură şi obosită. Fiind prima excursie după izolare, femeia a crezut că a făcut Covid. A fost însă surprinsă să afle că e gravidă, deşi şansele ei de a rămâne însărcinată erau mici. Şi mai mare a fost şocul lui Claire şi al partenerului ei, Geoff Hennefer, când au aflat că vor avea gemeni.

“Am fost la un control şi mi-au spus că apar două inimi. Am pierdut trei sarcini şi aveam şanse mici să rămân gravidă, am un număr redus de ovule, nu am crezut că e posibil. Chiar am crezut că am luat Covid în vacanţă, era prima ieşire după izolare şi eram panicată”, a povestit femeia, conform publicaţiei The Sun.

foto 2 gravida front png
Micuţii Louis şi Florence s-au născut în mai

A făcut Covid, cu puţin timp înainte de termen

Claire a avut o sarcină grea, însă. Ea a fost internată cu tensiune mare şi cu risc de cheaguri de sânge, iar apoi a făcut Covid pe bune, aproape de termen.

“Chiar dacă sunt vaccinată, mi-a fost foarte teamă să nu fac Covid gravidă. Am ajuns la spital cu o suspiciune de cheag de sânge şi, aproape de ziua în care trebuia să nasc, mi-au spus că am Covid. A trebuit să mă izolez într-o cameră la spital, pentru că îmi era prea rău să merg acasă şi medicii au trebuit să mă ţină sub observaţie”, a mai spus Claire.

Gemenii s-au născut fără probleme, în mai

Din fericire, gemenii Louis şi Florence au venit pe lume sănătoşi, în mai. Femeia a născut prin cezariană şi nu a avut nicio problemă, deşi i-a fost extrem de teamă că virusul îi va afecta pe micuţi.

“Nu pot să mulţumesc destul staffului din spital, ei m-au ajutat să trec cu bine peste toate”, a mai declarat Claire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula