Caz extrem de rar! O femeie a născut tripleți identici

Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie, care a devenit mamă pentru prima oară, a născut tripleţi identici. Este uimitor, pentru că şansele ca un astfel de lucru să se întâmple sunt de una la 200 de milioane. 

Zahra Amirabadi (28 de ani) şi logodnicul ei, Ashraf Reid (29 de ani), au aflat că vor avea tripleţi la ecografia făcută la 12 săptămâni de sarcină. Cei doi, care locuiesc în Nottingham, au povestit că au gemeni în familie, dar nu se aşteptau ca Zahra să aibă chiar tripleţi. 

Citește și: Nu vedeţi triplu! Surorile sunt perfect identice

Când medicul le-a spus că are o surpriză pentru ei, în timpul ecografiei, Zahra s-a gândit la ce e mai rău iniţial. Din fericire, era vorba despre faptul că urmau să aibă trei copii.

A fost un şoc atât de mare, Ashraf a şi înjurat puţin. Apoi, de bucurie, am început să râdem şi să plângem atât de tare, încât nu am putut să văd bine ecografia”, a povestit femeia, pentru publicaţia britanică The Daily Mirror.

Iniţial, medicii au crezut că sunt doi băieţi şi o fată, dar au descoperit, în săptămâna a 17-a, că sunt trei fetiţe. Micuţele, care sunt identice, au acum cinci luni şi jumătate şi se numesc Roya, Adina şi Sefia.

Am aflat că sunt fete la timp, nu am cumpărat prea multe hainuţe. Când am văzut că seamănă, am cerut să se facă un test, care a arătat că sunt identice. Toate vin din acelaşi ou. Este incredibil”, a spus mama celor mici. 

Citește și: Ce simpatici sunt tripleţii Nicoletei Luciu! Kevin, Karoly şi Kim au 7 ani

Gravidă, mama lor a avut o burtă uriaşă

Femeia a născut prin cezariană la termen, chiar dacă medicii au avertizat-o că ar putea exista riscul ca fetiţele să vină pe lume prematur, la 26 de săptămâni, sau mai devreme, cum se întâmplă de obicei. Din fericire, naşterea a decurs fără probleme majore. O singură fetiţă, Sefia, a fost mai micuţă şi a avut nevoie de ajutorul medicilor, dar acum este bine.

Eram atât de mare, îmi era greu să dorm noaptea. În săptămâna a 24-a, doctorul mi-a spus că am în burtă echivalentul unui bebeluş în săptămâna a 37-a”, îşi aminteşte mama. 

Tânăra a mărturisit că ziua în care fetiţele au venit pe lume a fost cea mai fericită din viaţa ei: „Evident, erau şi emoţiile că se vor naşte, dar nu am crezut că va fi aşa de frumos. Am început să plâng cum am auzit-o pe prima dintre ele”.

Zahra a mai recunoscut că a avut mare ajutor din partea familiei: „Am şase surori şi un frate, aşa că toţi au venit să stea cu mine, când Ashraf s-a întors la muncă. E încă nebunie, dar lucrurile s-au mai liniştit, acum că fetele au început să doarmă mai mult”.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net