A escaladat un munte îmbrăcat la patru ace! Toți au rămas mirați când au aflat de ce a făcut asta

Aventurierul japonez Nobutuka Sada (49 de ani) a escaladat cel mai înalt munte din Malaezia, îmbrăcat la costum, cu pantofi de piele… și cu servieta după el! Bărbatul s-a pozat mândru, în vârful Muntelui Kinabalu, care măsoară 4,095 m înălțime.

Nobutuka Sada a urcat în vârf de munte, îmbrăcat într-un costum elegant (Foto: Facebook)
Nobutuka Sada a urcat în vârf de munte, îmbrăcat într-un costum elegant (Foto: Facebook)

Nobutuka Sada a devenit viral pe rețelele sociale

Unul dintre ultimele lucruri pe care te-ai aștepta să le vezi în vârf de munte este un japonez care poartă un costum impecabil din trei piese, pantofi eleganți din piele, un ecuson la gât și o geantă. Și totuși, aceasta a fost exact priveliștea neobișnuită pe care alpiniștii din vârful celui mai înalt munte din Malaezia au văzut-o săptămâna aceasta.

Își face reclamă la propriul brand

Miercuri, Nobutaka Sada, un croitor și aventurier din Tokyo, s-a pozat în vârf de munte și a publicat imaginile pe conturile sale de socializare. El deține propriul brand de costume personalizate, numit SADA, și adesea face acest gen de cascadorii pentru a-și promova marca, potrivit Oddity Central.

Nu este la prima astfel de aventură nebunească! În trecut, Nobutuka Sada a urcat pe cel de-al 26-lea cel mai înalt vârf al Japoniei, Muntele Shirouma (2.932 m), a alergat la maratonul de la Tokyo, a schiat pe versanții din Hokkaido și a făcut chiar și scufundări în marea Genkai -- toate acestea purtând un costum elegant. Japonezul vorbește mereu despre hainele lui și cum rezistă acestea în orice situație. De data aceasta, el a spus că ținuta i-a ținut de cald, în clima tropicală din Malaezia, și l-a ajutat să ajungă la timp, la „întâlnirea de afaceri” din vârf.

Am urcat pe timp de ploaie, în umiditatea tropicală malaieziană, dar costumul personalizat SADA mi-a ținut de cald și am putut participa la o «întâlnire de afaceri», chiar în vârf! Costumele personalizate de la SADA sunt sigure pentru a urca pe Muntele Kinabalu, le puteți comanda fără probleme!”, a scris Nobutuka Sada, pe pagina sa de Facebook.

Escapada sa a devenit virală pe rețelele sociale, unde oamenii au apreciat strategia sa ingenioasă de promovare. Nobutuka Sada s-a declarat mândru de cea mai recentă reușită a sa și a spus că va escalada un munte și mai înalt data viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net