A găsit 5.000 de dolari într-o parcare! Trei luni mai târziu a primit o veste care i-a schimba viața

Câți dintre noi nu am stat câteva momente să ne gândim la următoarea dilemă etică: dacă am găsi pe stradă o pungă cu bani, o luăm acasă sau o predăm autorităților? Ei bine, indiferent de ce decizie crede fiecare dintre noi că am lua într-o asemenea situație, un lucru este clar: atunci când un bărbat din Connecticut a găsit 5.000 de dolari într-o parcare, nu a mai stat pe gânduri. Iar acum, se confruntă cu probleme de zile mari!

A găsit 5.000 de dolari în parcare
A găsit 5.000 de dolari în parcare

Mai mult ca sigur că o bună parte din noi ne-am pus întrebarea: ce am face dacă am găsi pe stradă o pungă cu bani? O predăm autorităților? O luăm acasă? Mergem la ușa proprietarului să returnăm banii personal, dacă există vreun act ce conține adresa? Ei bine, indiferent de ce crede fiecare din noi că am face în această dilemă morală, un bărbat din Connecticut nu a stat deloc pe gânduri. Acesta a găsit o pungă cu 5.000 de dolari în parcarea unei bănci, hotărându-se pe loc să ia banii cu el.

Incidentul s-a petrecut acum 3 luni, iar bărbatul, pe numele său Robert Withington (57 de ani), a crezut că a fost ziua lui norocoasă. „Am ieșit în parcare, am văzut ceva pe jos, nu era nimeni în jur, așa că l-am ridicat”, a declarat acesta, conform sursei citate. Desigur, el a păstrat banii, iar pentru următoarele 3 luni, Withington chiar a trăit cu impresia că a avut parte de norocul vieții lui. Însă, ce nu știa bărbatul era că în acele luni, polițiștii au făcut o anchetă extrem de serioasă.

Bărbatul a luat punga cu 5.000 de dolari

Pe data de 25 august, Robert Withigton a fost acuzat de furt de gradul 3, după ce autoritățile au analizat cu atenție imaginile camerelor de luat vederi, cât și declarațiile martorilor. Se pare că punga a fost scăpată din greșeală în fața băncii, fiind marcată cu sigla băncii. Mai mult decât atât, înăuntru erau documente ce identificau și proprietarul de drept al banilor.

În acest moment, Robert Withigton a fost eliberat pe cauțiune, iar pe data de 5 septembrie bărbatul urmează să meargă din nou în instanță. „Este o mare prostie. Am găsit bani care acum o să mă coste bani”, a declarat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net