Această tânără doarme într-o cușcă de câine! Motivul este neașteptat

Lia Parker (21 de ani), o influenceriță din SUA, susține că îi place să doarmă într-o cușcă de câine, pentru că se simte „în siguranță” făcând asta. Femeia a stârnit un val de controverse pe rețelele sociale, după ce a publicat mai multe filmulețe trăgând un pui de somn în „țarc”.

Lia Parker și-a decorat cușca (Foto: Colaj Instagram/TIKTOK)
Lia Parker și-a decorat cușca (Foto: Colaj Instagram/TIKTOK)

Lia Parker: «Nu e un fetiș»

Lia Parker a fost acuzată că face asta pentru că arew un fetiș, însă ea și-a asigurat fanii că nu este adevărat.

Nu e un fetiș, este terapie pentru mine! Folosesc această cușcă de câine zilnic. Dorm în ea și uneori îmi petrec timpul liber acolo”, a declarat Lia Parker, pe Tik Tok, acolo unde are peste 112.000 de urmăritori.

Tânăra și-a decorat cușca precum un dormitor normal: a pus o saltea, perne, plapumă, postere, luminițe și multe jucării de pluș. Deși este destul de înghesuită în spațiul său de dormit, Lia a afirmat că se odihnește mult mai bine decât într-un pat uriaș.

Nu doarme precum un câine pentru că se consideră cel mai bun prieten al omului, ci pentru se simte mai liniștită dacă face asta: „Dormitul în cușcă este ca o îmbrățișare. Mă ajută să îmi reglez emoțiile. Este ca o ascunzătoare, un loc separat de oricine care mă supără”.

Parker a mai mărturisit că dormitul în cușcă este ca o detoxifiere pishologică pentru ea, spunând că provine dintr-o familie abuzivă și că, cel mai probabil, trauma suferită în copilărie este motivul pentru care simte nevoia să doarmă într-un loc înghesuit. Când era mică, obișnuia să se ascundă în dulap, în timp ce părinții ei se certau.

Îmi place cușca mea, îmi place că se află în propria mea cameră și, prin urmare, se simte complet deconectată de restul vieții mele și de orice asociez cu factori de stres”, a mai spus Parker. Ea susține că a vorbit cu mai mulți terapeuți și psihologi și că toți au susținut că ideea ei de a dormi în cușcă este bună. Parker spune că fanii ei adulți îi trimit frecvent mesaje și îi spun că, la rândul lor, se simt mai bine dacă se închid într-un spațiu îngust, unde sunt feriți de restul lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net