Acesta-i cel mai molipsitor râs. Crezi că poți să-i reziști?

Ultima actualizare:

    Un actor a râs molipsitor în metrou pentru a testa reacția călătorilorFoto Youtube
Un actor a râs molipsitor în metrou pentru a testa reacția călătorilorFoto Youtube

Se spune că râsul poate vindeca orice. Dar atunci când te deplasezi cu un metrou aglomerat, bucuria este singurul lucru pe care îl resimți. Astfel de locuri sunt de regulă neconfortabile, oameni foarte diferiți îi pot deranja voit sau nu pe cei din jur, creându-se mai degrabă o situație tensionată, decât una fericită. Dar oare ce se întâmplă când întâlnești un om cu un râs contagios?

Potrivit ViralNova.com, agenția de publicitate belgiană Gonzales, care lucrează pentru Coca-Cola la o campanie numită „Fericirea începe cu un zâmbet”, a angajat un actor la întâmplare care a testat reacția oamenilor în metrou. Știind că are un râs molipsitor, acesta și-a interpretat rolul cât mai bine, astfel că reacțiile călătorilor au fost de-a dreptul unice.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net