Aceste 3 zodii vor fi cele mai norocoase săptămâna viitoare. Totul le va merge ca pe roate

Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare va fi una plină de acțiune, deoarece nu numai că începe un nou capitol al vieții, ci servește și ca un memento să fim îndrăzneți și curajoși, în urmărirea visurilor noastre. Esența dinamică a semnului cardinal de foc în care ne aflăm este la fel de proeminentă ca întotdeauna, iar trei zodii norocoase vor avea cea mai bună săptămână din 8 mai până pe 15 mai. Între timp, verifică ce casă astrologică îi aparține Berbecului în harta ta natală, deoarece aceasta este un domeniu al vieții în care ești obligat să experimentezi multă acțiune.

Pentru trei zodii urmează o săptămână foarte bună. Foto: Click.
Pentru trei zodii urmează o săptămână foarte bună. Foto: Click.

Avem o săptămână interesantă în față, iar ieșirea din Berbec, prea zelosul zodiacului, pe 8 mai este o modalitate perfectă de a începe noi lucruri.

Dacă semnul tău solar și/sau semnul în creștere se încadrează sub oricare dintre aceste semne zodiacale, iată de ce cosmosul este de partea ta în această săptămână:

Berbec

Aveți în față un nou capitol frumos și e doar un mic „previw" la ce să vă așteptați în următorii doi ani. Luna va intra în semnul tău zodiacal seara târziu, pe 8 mai, punând accent pe chestiuni personale, cum ar fi casa, familia și spațiul tău de locuit. Luna se va alătura, în cele din urmă, norocosului Jupiter în zodia ta, ceea ce este atât expansiv, cât și revigorant.

Aceasta ar putea fi, de asemenea, o energie de bun augur, deoarece Jupiter este considerată o planetă benefică în astrologie. Deci, dacă credința ta a fost testată recent, aceasta este o oportunitate de a te reconecta cu pasiunile și puterea ta personală. Prima eclipsă a anului are numele tău pe ea și este o eclipsă totală de soare! Acest fenomen ceresc este un catalizator al schimbării și al noilor începuturi. Și, deși, manifestarea nu este neapărat sugerată în timpul eclipselor, nu strica să reflectați la ceea ce sperați să obțineți în viitorul apropiat.

Leu

Poți ajunge la stele, pentru că săptămâna viitoare poți face absolut orice îți pui în minte, Leule.  Cu toate acestea, ai putea simți o atracție puternică de a te aventura în necunoscut, iar astrologia din această săptămână te sprijină pe parcurs. De exemplu, după ce Luna intră în Berbec și în cea de-a noua casă expansivă a aventurii, călătoriilor, înțelepciunii și descoperirii de sine, Luna își va uni forțele cu generosul Jupiter - conducătorul casei tale a cincea festive a proiectelor pasiunii și a expresiei de sine - pe 8 mai.

Te-ai gândit să explorezi potențialul talentelor și abilităților tale? Dacă nu faci un salt de credință către scenă pentru a cânta, atunci s-ar putea să te îndrăgostești de o experiență o dată în viață. Va exista o eclipsă totală de soare în această zonă a hărții dvs. în ziua următoare, aducând schimbări semnificative în următoarele șase luni. Deschideți-vă inima către ceea ce vă rezervă viitorul și rămâneți fideli autenticității voastre.

Săgetător

O frumoasă activare a chakrei inimii are loc în această săptămână. Fie că este vorba de un parteneriat semnificativ sau de o afacere comună, ești încurajat să-ți urmezi dorințele inimii. De exemplu, luna va trece prin a cincea ta casă a iubirii, pasiunii și plăcerii începând cu 8 mai. În cele din urmă, se va alătura conducătorului tău planetar, Jupiter, într-o conjuncție plină de speranță, plină de binecuvântări și optimism.

Fertilitatea este inevitabilă, dar nu trebuie să implice crearea unui copil, cu excepția cazului în care lucrezi în mod conștient în acest sens. Eclipsa totală de soare din această săptămână va atinge această zonă a diagramei dvs., ceea ce înseamnă că energia își creează impuls, deoarece va produce schimbări puternice în următoarele șase luni. Un nou început vă așteaptă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net