Ai probleme cu șobolanii? Trei ingrediente ieftine te scapă de ei

Ultima actualizare:

Dacă ai rozătoare acasă, poți să apelezi la un repelent natural, pe care-l poți prepara chiar tu. Necesită doar câteva ingrediente pe care le găsești în bucătărie și pentru a-l face ai nevoie de câteva minute. Ieftin, rapid și eficient. Acesta o să te ajute să scapi de șobolani în doar câteva zile. 

Șobolanii sunt purtători de boli. Foto: Click.
Șobolanii sunt purtători de boli. Foto: Click.

Șobolanii, purtători de boli care se transmit și copiilor și adulților

Șobolanii sunt unul dintre cei mai greu dăunători de eradicat dintre cei ce pot exista în locuințele/curțile noastre. Aceștia se mișcă cu viteză mare, au capacitatea de a se scufunda în apă și de a scăpa din orice loc și, de asemenea, pot intra sau ieși prin orice crăpătură minimă. Din fericire, există un remediu natural infailibil, care te poate ajuta să elimini rozătoarele.

Șobolanii sunt purtători de boli care se pot transmite cu ușurință atât copiilor, cât și adulților, motiv pentru care este esențial să-i ții la distanță și departe de casă. Deși puteți apela la substanțe chimice industriale, acestea sunt extrem de toxice și dăunătoare sănătății, așa că este mai bine să ucideți acești dăunători folosind un mixt făcut în casă.

Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să identificăm locurile în care trăiesc rozătoarele. De cele mai multe ori, cuiburile lor sunt în subsoluri. La fel, șobolanii caută să-și facă casa în locuri care să garanteze acces facil la hrană, apă, o temperatură bună și care să se poată deplasa în siguranță. Zonele casei în care sunt mai multe rozătoare sunt bucătăria sau băile, deși sunt frecvente și în grădini întrucât se află într-un mediu mai natural.

Repelent natural pentru eliminarea șobolanilor

Cu acest repelent natural putem elimina șobolanii o dată pentru totdeauna, deoarece vom folosi bicarbonat de sodiu. Gazele pe care acest ingredient le produce în interiorul rozătoarei îi vor face imobili și șobolanul va ajunge să moară. În plus, vom folosi și făină și zahăr. Zahărul va servi pentru a atrage atenția rozătoarelor, iar făina este pentru a da capcanei o consistență.

Ingrediente

- 1 cană de făină,
- 200 de grame de zahăr
- 1 cană de bicarbonat de sodiu

Pregătire și mod de utilizare

Va trebui să amestecați ingredientele și să puneți recipientul într-o zonă a casei unde merg de obicei șobolanii. Zahărul îi va "chema", aceștia vor mânca amestecul și, după câteva zile, vor muri. În acest fel, datorită repelentului naturale menționat mai sus, vei uita pentru totdeauna de dăunători, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net