Are în casă o orhidee cu 159 de flori și a ajuns în Cartea Recordurilor!

Ultima actualizare:

Canadianul Kevin English este pasionat de flori! El a reușit să crească o orhidee cu 159 de flori, în casa lui din Waterloo, Ontario, reușind să ajungă în Cartea Recordurilor Guinness.

Kevin English, alături de orhideea lui cu 159 de flori
Kevin English, mândru de orhideea lui de record (Foto: Guinness World Records)

Kevin English și-a doborât propriul record

„Anul acesta, am vrut să dobor recordul meu anterior pentru cele mai multe flori la o orhidee monopodială. Am făcut asta pentru a-mi depăși limitele, dar și pentru a stabili un nou reper pentru acest titlu mondial Guinness!”, a declarat Kevin English. O orhidee monopodială crește vertical dintr-o singură tulpină. Și nicio altă orhidee din lume nu a mai făcut atât de multe flori! Kevin English este foarte mândru că a reușit această performanță cu planta lui.

Recordul pentru cele mai multe flori la o orhidee a fost stabilit inițial de Shi Yuanfeng (China) în 2014, cu 91 de flori. Karen Bartlett (Marea Britanie) a luat titlul în 2016 cu 106, iar Kevin a doborât recordul în 2023 cu 131, înainte de a reveni încă o dată pentru a-și doborî propriul record mondial. Uimitoarea orhidee a lui Kevin English are flori de culoare roz pal cu pete mov, aratând ca un adevărat tablou floral.

Florile au fost numărate de două ori

Pentru a asigura o numărare cât mai precisă, am atașat semne la fiecare vârf și ramură de orhidee, garantând că fiecare floare poate fi identificată și numărată corect. Menținerea preciziei a fost primordială, așa că am efectuat două numărări amănunțite, îndepărtând marcajele pe măsură ce mergeam pentru a preveni numărarea oricărei flori de mai multe ori. Pe tot parcursul procesului, martori imparțiali au monitorizat îndeaproape fiecare floare, asigurând integritatea numărului final.”, a explicat Kevin English, pentru Cartea Recordurilor Guinness.

Rămâne de văzut dacă pe viitor își va doborî din nou propriul record, cu o orhidee cu și mai multe flori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net