Au cumpărat un stadion cu 1 dolar și l-au transformat într-un complex rezidenţial: „Oamenii credeau că suntem nebuni”

Ultima actualizare:

Ce ai face dacă ai reuși să cumperi un întreg stadion de baseball abandonat cu un dolar? Ei bine, doi prieteni și parteneri de afaceri l-au transformat în complex rezidenţial! Cu cât se închiriază un apartament?

Au cumpărat un stadion cu 1 dolar şi l-au transformat în complex rezidenţial / foto: captură video
Au cumpărat un stadion cu 1 dolar şi l-au transformat în complex rezidenţial / foto: captură video

Michael Cox şi John Watson, doi prieteni şi parteneri de afaceri, au reușit să transforme un stadion de baseball abandonat într-un complex rezidenţial. Stadionul Bush a fost casa echipei Indianapolis Indians din 1931 până în 1996. Mai târziu, spațiul a fost folosit ca pistă de curse sau parcare pentru mașini, dar ulterior a fost abandonat. În 2011, când John Watson era președintele Consiliului de Administrație al Indiana Landmarks, o organizație non-profit pentru conservare istorică, s-a cerut să vină cu idei pentru salvarea stadionului.

„La început, oamenii credeau că suntem nebuni pentru că vrem să transformăm un stadion de baseball abandonat în apartamente”, a declarat Michael Cox, directorul companiei Core Redevelopment, pentru CNBC.

Cum locul era în pericol de a fi demolat complet, iar ideile pe care organizația Indiana Landmarks le-a avut includeau transformarea acestuia în apartamente sau renovarea și folosirea lui din nou pentru meciuri, însă cel din urmă nu putea fi realizat din cauza lipsei de finanțare, s-a luat în calcul prima variantă.

Cu cât se închiriază un apartament

„După aproximativ nouă luni, municipalitatea m-a abordat din nou și a spus, Dacă nu puneţi în aplicare acea idee pe care ați avut-o de a transforma stadionul în apartamente, va fi pierdut. Vor să-l demoleze. Așa că am pus laolaltă o echipă și am explorat această posibilitate”, a spus John Watson.

Prin urmare, Cox, Watson și cei doi fii ai săi au devenit în anul 2011 proprietarii stadionului Bush. Actul de proprietate a fost transferat de orașul Indianapolis către Indiana Landmarks pentru 10 dolari, iar organizația l-a predat partenerilor pentru un dolar.

Compania Core Redevelopment a fost obligată ca parte a înțelegerii cu orașul Indianapolis pentru a obține stadionul să construiască încă 144 de apartamente în afara lui, în patru clădiri adiacente, pe care le-au numit Stadium Flats.

Stadium Flats a fost finalizată cu aproximativ un an după deschiderea Stadium Lofts și a costat aproximativ 13 milioane de dolari, iar până la deschiderea acestuia în iulie 2014, toate apartamentele erau deja închiriate. Chiriile variază între 1.067 și 1.470 de dolari. Renovarea stadionului a început în august 2011 și a fost finalizată în doi ani. Până la deschiderea sa în iulie 2013, toate cele 138 de apartamente din complexul Stadium Lofts erau deja închiriate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
albania jpeg
Ciubar Voda jpg
Captură de ecran din 2024 06 30 la 11 03 41 png
Oraşul Bălan   panoramio jpg
Ce este dezvoltarea personala 1536x864 jpg
dacia 1300 jpg
IMG 20240627 113558 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net