Breaking! Ion Iliescu, probleme grave de sănătate! N-a mai apărut în spațiul public din 2017

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Încă din 2017, Ion Iliescu nu a mai fost prezent la niciun eveniment, retrăgându-se din viața publică. Ce a pățit fostul președinte al României și în ce stare de sănătate se află, vă spunem chiar acum!

Ion Iliescu urmează să împlinească remarcabilă vârstă de 93 de ani pe data de 3 martie, anul acesta. Potrivit spynews.ro, starea de sănătate a lui Ion Iliescu este în continuă degradare. Sursele judiciare spun că fostul președinte al României nu se mai poate deplasa de o bună perioadă de timp, iar singura modalitate de a se mișca este cu ajutorul unui cadru metalic.

Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Mihail Gorbaciov FOTO Mediafax /Razvan Chirita

Ion Iliescu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Fostul președinte al României se confruntă cu probleme grave de sănătate. Conform aceleiași surse menționate anterior, acesta nu s-a mai putut deplasa fizic la audieri, la sediul autorității competente. Astfel, Parchetul General, l-am citat pe fostul președinte al României astăzi, în data de 20 februarie, cu toate acestea audierea a fost făcută la domiciliul său.

Potrivit surselor judiciare, Ion Iliescu nu a pledat vinovat în urma acuzațiilor aduse de procurori, din „Dosarul Revoluției”, declarând în repetate rânduri că nu este vinovat pentru victimele de la Revoluție.

Din 2017 Ion Iliescu nu a mai fost prezent la un eveniment oficial

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a fost în luna martie a anului 2017. Totuși, în toți acești 6 ani fostul președinte al României și-a mai exprimat poziția pe diverse teme.

Pe data de 30 decembrie 2019, de pildă a comentat decizia Guvernului de desființare a Institutului Revoluției Române, condus chiar de primul președinte post-ceaușist. Ion Iliescu are și un blog acolo unde își exprimă punctele de vedere și scrie texte în memoria unor persoane publice care au decedat, potrivit SpyNews.ro

Vă reamintim că Ion Iliescu a fost trimis în judecată în aprilie 2019 de către procurorii militari, pentru infracţiuni contra umanităţii în „Dosarul Revoluţiei” din decembrie 1989. În același dosar au mai fost trimiși în judecată și Gelu Voican Voiculescu, fost vice-prim ministru, şi gen. (rtr.) Iosif Rus, fost şef al Aviaţiei Militare, conform Româniatv.net.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net