Bunicul ăsta a băut în 120 de cârciumi, într-o singură zi: „Așa îmi fac prieteni”

Pensionarul britanic David Clarkson (69 de ani), care numește „Australia” acasă de mai bine 40 de ani, a reușit să viziteze 120 de baruri din Sydney în doar 24 de ore. El a bătut recordul anterior deținut de Harry Kooros și Jake Loiterton, care au fost în doar 99 de baruri.

David Clarkson, în timpul vizitei în unul din cele 120 de baruri
David Clarkson a doborât recordul pentru cele mai multe baruri vizitate în 24 de ore (Foto: captură)

Contabilul pensionar originar din Lancashire, care se autointitulează  „Lordul”, a spus că viața lui este pur și simplu formată din „călătorii, băutură și foi de calcul”. David a declarat că a încercat să doboare acest record pentru că are „experiență” în domeniu și pentru că Sydney are atât de multe pub-uri interesante, care au făcut din această provocare o experiență deosebit de distractivă. Tentativa sa oficială a început pe 11 aprilie, la prânz, cu o băutură la barul Captain Cook.

David Clarkson spune că este expert în baruri

S-a cazat într-un hotel imediat după ora 3 dimineața și, după ce a tras un pui de somn scurt, s-a trezit la ora 7 dimineața și a început să se pregătească. David a mers apoi la cele 120 de baruri. Conform regulamentului Cărții Recordului, fiecare vizită a trebuit să includă o tranzacție plătită pentru o băutură (alcoolică sau nu), precum și un minim de 125 ml de lichid consumat. Clarkson a calculat că a consumat 20 de litri de lichid în cele 24 de ore. A băut și bere, dar pentru a rămâne  „treaz” a optat mai mult pentru sucuri.

Pentru a-l ajuta să țină evidența pub-urilor pe care le-a vizitat, David a recrutat un grup select de prieteni. Aceștia au acționat ca martori pentru a-l însoți la fiecare cârciumă, iar jurnalul său a fost semnat de personalul din fiecare pub. Arbitrul Guinness World Records, Pete Fairbairn, a fost alături de el în primele patru și ultimele patru ore ale încercării sale. La un moment dat, David l-a grăbit pe Pete să țină pasul cu el. Și-a marcat al 100-lea pub, Fix Wine Bar, cu un claxon. Pensionarul a vrut ca toată lumea să știe exact ce face în timpul încercării, conversând cu mulți dintre clienții pe care i-a întâlnit în fiecare locație.

A merge la cârciumă înseamnă, da să bei o bere, dar și să-ți faci prieteni.”, a declarat David Clackson, care este extrem de mândru că a ajuns în Cartea Recordurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net