Cal dat afară din centrul de echitație, pentru meseria rușinoasă a stăpânei. Din ce își câștigă femeia traiul

Honor Spencer are 27 de ani și este model pentru OnlyFans. Ea își ținea calul, Cherry, într-un grajd de lux și plătea 630 de lire sterline pe lună. A fost informată că are la dispoziție 10 zile pentru a părăsi centrul de echitație, pentru că reprezentanții se simt jenați de meseria pe care ea o prestează, potrivit The Sun.

Situația financiară a lui Honor este una foarte bună, câștigă în jur de 5,000 de lire sterline pe lună, din urma pozelor postate pe site-uri pentru adulți.

De ce a fost dat afară calul din centru de echitație

Ross Evans, un muncitor de la grajd, i-a scris un mesaj lui Honor în care îi spune că angajații nu sunt de acord cu meseria ei, cea de creator de conținut pe Onlyfans.  „Ești o persoană drăguță. Cu toate acestea, din păcate, nu ne simțim confortabil cu industria în care lucrezi, în plus, nu ne place faptul că ai adus diferiți oameni în curte”, i-a spus Ross.

Honor s-a simțit îngrozitor când a aflat motivul pentru care ei nu vor să o mai țină pe Cherry în grajdul lor. „Este absolut oribil! Am fost discriminată din cauza locului meu de muncă”, a spus femeia revoltată.

Citește și - O femeie a ajuns la capătul răbdării! Soțul ei a făcut împrumut la bancă, pentru a plăti abonamente pe OnlyFans: „Comportament murdar”

Ea și-a adus calul, în vârstă de 14 ani, în centrul de echitație de lux, Marbury Cheshire, cu trei zile înainte de Crăciun, iar după câteva zile, în Ajunul Anului Nou, a primit mesajul îngrijitorului, cum că îi oferă un preaviz de zece zile pentru a-și lua calul din grajd. Totuși, i-a oferit rambursarea completă a banilor și i-a asigurat transportul către un alt grajd.

Femeia a încercat să le explice că ea a fost mereu respectuoasă cu îngrijitorii de la centru și că nu a făcut niciodată nimic rău. I-a spus domnului Evans că „meseria unei persoane nu definește personalitatea acesteia. Sunt profund rănită”. Încercările lui Honor de a-și ține în continuarea calul la Marbury Chesire, au fost în zadar. Ross Evans a spus că decizia a fost luată de managerii și partenerii de afaceri și că nu mai există nicio cale de întoarcere.

Honor nu a avut încotro și a fost nevoită să îi caute un alt adăpost lui Cherry. Problema cea mai mare pentru ea, era ca personalul de la centrul la care va urma să stea calul să fie de acord cu meseria ei, să nu mai fie încă o dată discriminată pentru jobul său. Ea a găsit imediat un alt centru de echitație din apropiere, iar îngrijitorii nu au nicio problemă cu metodele prin care își câștigă existența.

Noul centru a fost contactat pentru informații, dar încă nu a oferit niciun răspuns.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net