Cancerul nu «iartă» nici vedetele! Tot mai multe dive de la Hollywood au fost diagnosticate în ultima vreme

Cancerul este un diagnostic pe care nu-și dorește nimeni să-l primească vreodată. Din păcate, această boală cruntă afectează milioane de oameni din întreaga lume, iar staurile de la Hollywood nu fac excepție. Ele dispun de medici de top și de bani mulți pentru a se trata, însă tot există pericolul ca starea lor să se agraveze.

Olivia Munn, pe patul de spital după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân
Olivia Munn a trecut deja prin patru operații (Foto: Instagram)

Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân

Olivia Munn (43 de ani) a făcut un anunț șocant, miercuri seară. Actrița din „X-Men: Apocalypse” a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân și că a suferit o dublă mastectomie. Din fericire, vedeta a spus că a depistat boala la timp. În ultimele 10 luni, Olivia, care are o avere de 15 milioane de dolari, a trecut prin nu mai puțin de patru operații. „Eu sunt o norocoasă. Am depistat cancerul cu suficient timp la dispoziție pentru a avea opțiuni. Îmi doresc același lucru pentru toate femeile care s-ar puntea confrunta cu acest lucru”, a scris Olivia Munn pe pagina sa de Instagram, unde a publicat și o imagine de pe patul de spital. Vedeta a păstrat secret calvarul prin care a trecut până acum. Ea a fost susținută de partenerul său de viață, John Mulaney (41 de ani), alături de care are un copil, Malcom (3 ani). „Îi mulțumesc lui John pentru că a fost alături de mine înainte de a intra în operație și a fost acolo când m-am trezit”, a mai spus ea.

Christie Brinkley, cancer de piele

Christie Brinkley pe patul de spital
Christie Brinkley a descoperit accidental că are cancer de piele (Foto: Instagram)

Christie Brinkley (70 de ani) a dezvăluit și ea, zilele trecute, că a fost diagnosticată cu cancer de piele. Ea a descoperit că suferă de această boală în mod accidental, în urma unui control de rutină la dermatolog. Fostul supermodel a explicat că doctorul ei a observat o pată suspectă în zona frunții, iar în urma unei biopsii i-a pus diagnosticul. Și Christie, care deține o avere de 100 de milioane de dolari, s-a declarat o norocoasă, întrucât a putut să depisteze boala înainte de a se răspândi. „Vestea bună este că puteți evita cancerul de piele dacă folosiți protecție solară. De acum încolo, o să mă dau constant cu cremă!”, le-a spus Brinkley fanilor ei de pe Instagram.

Shannen Doherty speră la un miracol

Shannen Doherty cu chelie în spital
Shannen Doherty are cancer în stadiul terminal (Foto: Instagram)

Shannen Doherty (52 de ani) se află, din păcate, în stadiu terminal. Actrița, care a jucat-o pe Brenda în „Beverly Hills 90210”, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, iar de atunci boala s-a răspândit la creier și la oase. Cu toate acestea, vedeta, care are o avere de 5 milioane de dolari, rămâne optimistă. Recent, ea a dezvăluit că urmează un „tratament minune”, care ar putea să îi prelungească viața cu trei până la cinci ani: „Îmi este administrat un nou cocktail împotriva cancerului. Pot spune că am văzut îmbunătățiri. Pentru mine se întâmplă să fie un miracol, pentru că deja zarurile au fost aruncate”.

Jane Fonda a învins cancerul

Jane Fonda, într-un costum crem la un eveniment City of Hope
Jane Fonda a fost diagnosticată cu cancer limfatic în 2022 (Foto: Instagram)

Jane Fonda (86 de ani) a trecut printr-o sperietură groaznică în 2022, când a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin – un tip de cancer al sistemului limfatic. Din fericire, în doar câteva luni, celebra actriță de la Hollywood, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, a reușit să intre în remisie. Jane Fonda s-a bucurat enorm că a scăpat de ședințele de chimioterapie și a spus că se simte „binecuvântată şi norocoasă” că a învins cancerul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net