Care este orașul din țara noastră în care vor să se stabilească cei mai mulți români. Este inclus și în topul celor mai bune destinații turistice din lume

Un loc din România se situează pe primul loc într-un top al oraşelor în care românii ar alege să se stabilească. Se află foarte aproape de București, iar zona a fost votată deoarece are foarte multe avantaje, precum natura, aerul curat și facilităţi pentru sport şi pentru a petrece timp de calitate. Potrivit unui studiu realizat de AHA Moments, orașul în care vor să se mute cei mai mulți români este Brașov!

Orașul din România în care vor să se mute cei mai mulți români / foto: arhiva Click!
Orașul din România în care vor să se mute cei mai mulți români / foto: arhiva Click!

Conform unui studiu realizat de AHA Moments, la solicitarea „Destinaţii Vizionare” şi ale cărui rezultate au fost prezentate, joi, 6 iunie, Braşovul se situează pe primul loc într-un top al oraşelor în care românii ar alege să se mute. Zona a fost votată pentru care are foarte multe atracții, iar printre avantajele alese de oameni se numără natura, aerul curat, existenţa unor facilităţi pentru sport şi mişcare, dar şi pentru a petrece timp de calitate, cât și faptul că oraşul „este un loc de unde poţi să porneşti afaceri de succes” și oferă servicii educaţionale bune.

Este urmat, în ordine, în topul oraşelor în care s-ar stabili românii de: Cluj- Napoca, Sibiu, Oradea, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

„Continuă să fie cel mai atractiv oraş din România”

„Braşovul continuă să fie cel mai atractiv oraş din România, atât prin modul sustenabil în care se dezvoltă şi condiţiile pe care le oferă celor care trăiesc şi lucrează aici, cât şi ca cea mai importantă atracţie turistică.

Aceasta este şi concluzia unui studiu realizat de AHA Moments, la solicitarea «Destinaţii Vizionare», şi pus la dispoziţia Primăriei Braşov. Conform acestui studiu, realizat la nivel naţional, oraşul nostru este pe primul loc în topul oraşelor în care românii s-ar muta, urmat de Cluj-Napoca şi Sibiu”, a transmis Primăria Braşov, potrivit observator.ro.

De altfel, Brașov a fost inclus la începutul anului și într-un top al celor mai bune 25 de destinații turistice din lume în 2024, realizat de Tripadvisor, cel mai important site de turism. Orașul ocupă locul 21, fiind de altfel și singura locație din Europa în acest clasament. De asemenea, ocupă locul 9 în România la nivelul calității aerului și se clasează pe poziția 289 într-un clasament realizat de Agenția Europeană de Mediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net