Care este semnificația secretă a zilei de 29 februarie, conform numerologiei

Anul bisect are loc o dată la patru ani, iar luna februarie 2024 ne surprinde cu 29 de zile în calendar, care în numerologie reprezintă un număr plin de magie și misticism.

Calendar. Foto: arhiva.
Calendar. Foto: arhiva.

De unde a venit ideea unui an bisect

Potrivit numerologiei, anul bisect are o legătură foarte puternică cu universul, deoarece reprezintă un număr plin de magie și misticism. Acest an are loc o dată la patru ani care intercalează ani normali de 365 de zile și ani bisecți de 366, acest 2024 se dovedește a fi un an bisect, motiv pentru care împărtășim cu voi secretul pe care îl ascunde 29 februarie.

Ideea unui an bisect a apărut datorită lui Iulius Caesar, încă o zi a fost adăugată în februarie, astfel încât să aibă 29 de zile în loc de 28. În prezent, aceasta are o semnificație în secretul numerologiei, deoarece în anul 2024 găsim o vibrație sub cifra 8, motiv pentru care se va deschide un portal energetic datorită acestei relații cu numerele și energia universului.

Care este sensul secret al zilei de 29 februarie, conform numerologiei?

După cum am menționat, 29 februarie are loc o dată la patru ani și acesta este ceea ce determină anul bisect în numerologie. Această dată este considerată cu totul specială, așa că este necesar să descifrem și, mai ales, să facem cunoscut sensul secret al acestei zile. Pentru aceasta este necesar să se efectueze o operație matematică în care adunăm aceste două cifre până obținem una singură.

Pentru a cunoaște semnificația secretă trebuie să adăugați 2+9=11 care rezultă într-un număr principal și vorbește despre o energie foarte puternică, totuși, o putem rezuma la o singură cifră 1+1=2; Aceasta vorbește despre o energie cu totul specială care poate da o conotație în care se discută despre o viziune specială sau despre un scop pe care trebuie să-l îndeplinești în viața ta care este legat de iubire și de învățătură.

De parcă nu ar fi de ajuns, acest sens secret care se obține în cadrul numerologiei, experții în magie și ezoterism atrag atenția că aici este vorba și despre un portal energetic care permite oamenilor să aibă o transformare personală. Dar vorbind de semnificații, 29 februarie reprezintă sosirea unei persoane sau a unei ființe spirituale care ne va deschide niște căi pentru a ne atinge obiectivele mai precis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net