Câte diferențe sunt în cele două imagini. Doar cei cu ochi de vultur și o atenție sporită le găsesc pe toate

Ești asemenea unui detectiv? Pune-ți abilitățile la încercare și vezi dacă poți observa diferențele din aceste imagini! Acceptă provocarea și demonstrează faptul că ești atât de iscusit încât vei găsi toate lucrurile ce nu se aseamănă și aparent sunt ascunse din imaginile în care o femeie este înfățișată într-o bibliotecă.

Femeie în bibliotecă. Foto: arhiva.
Femeie în bibliotecă. Foto: arhiva.

Jocuri de observare. Sfaturi pentru a vă dezvolta abilitățile

Jocurile de observare, cum ar fi acelea de identificare a diferențelor, sunt extrem de distractive și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți numeroase abilități, precum cele de concentrare. Pentru a profita la maximum de aceste jocuri, iată câteva sfaturi generale pe care să le urmezi pentru a reuși să găsești acele lucruri care nu sunt la fel în cele două fotografii.

În primul rând, rămâi pozitiv – cu cât te exersezi și te joci mai mult, cu atât vei deveni mai bun la identificarea diferențelor chiar și a acelor care sunt foarte mici. În al doilea rând, nu vă grăbiți - acordați-vă timp pentru a vă familiariza cu imaginile și comparați-le în detaliu.

În cele din urmă, concentrați-vă pe o zonă la un moment dat - în loc să încercați să găsiți toate diferențele simultan, concentrați-vă mai întâi pe o zonă a imaginii înainte de a trece pe alta.

Practica te face din ce în ce mai bun! Așa că, nu vă descurajați dacă nu observați diferențele imediat – continuați să încercați și veți deveni în cele din urmă un expert în aceste tipuri de jocuri de observație.

Iată care sunt diferențele din cele două imagini

image

Felicitări dacă ai reușit să găsești toate cele 8 diferențe dintre cele două imagini în care este înfățișată o femeie într-o bibliotecă în mai puțin de 30 de secunde!

Dacă nu ai reușit să faci deja acest lucru, nu îți face griji, iată puțin mai sus fotografiile în care le veți putea vedea.

Îmbunătățiți-vă concentrarea și abilitățile de observare făcând regulat astfel de exerciții de observare a diferențelor și împărtășiți jocul cu prietenii tăi pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net