Câte produse a reușit să cumpere un român, care a pândit promoțiile unui magazin, cu doar 20 de lei. Cum au comentat internauții

Ultima actualizare:

Un român a uimit internetul cu numărul de produse alimentare pe care el susține că le-a cumpărat cu doar 20 de lei. Bărbatul a postat pe o rețea socială că a urmărit promoțiile agresive ale unui magazin și a reușit să cumpere o varietate impresionantă de produse. El a cheltuit o sumă de bani care în zilele noastre este infimă.

Ce produse a cumpărat cu 20 de lei

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Potrivit relatării pe platoforma Reddit, românul a reușit să cumpere următoarele produse: șase doze de bere, un pachet de cgipsuri, o sticlă mare de Coca-Cola, sticlă de Pepsi Max de 2 litri și o sticlă de Schweppes Tonic. de 500 ml. Bărbatul a reușit această afacere care a fost posibilă ca urmare a politicii de reducere a prețurilor la produsele apropiate de data expirării.

„Știu că nu e nimic nou aici, dar voiam să vă spun că cei de la Profi, atunci când se apropie termenul expirării, au cele mai mari reduceri la produse. În ultima săptămână am cumpărat șase doze Peroni 500 ml -8.35 lei, Lay's Barbecue 60 g - 1,79 lei, Coca-Cola Zrro 2,5l - 3,69 lei, Pepsi Max 2l 4,59 lei. Schweppes Tonic 500 ml - 1.79 lei. Evident, nu găsim produsele astea zi de zi și majoritatea produselor expiră într-o săptămână (mai pu'in cola aia expir[ abia pe 1 aprilie), dar dacă vă faceți drum prin Profi căutați cutiile mari cu „Economisim, nu risipim”. Merită încercat”, este mesajul lăsat de român pe Reddit.

Reacțiile oamenilor

În timp ce unii au fost de părere că relatarea bărbatului este un pont bun, alții și-au exprimat îngrijorarea legat de calitatea produselor cumpărate.

Un utilizator a avertizat chiar că băuturile care se apropie de data expirării, pot avea un gust mult diferit și chiar să nu mai fie bune pentru consum.

„Nu vă recomand sincer, aceste chilipiruri, băuturile, cel puțin astea ajunse aproape de termen. Eu beau cola în fiecare zi de 10 ani și știu ce zic. Știu că nu ar trebui să beau atâta cola însă din această cauză am ajuns să o deosebesc la gust pe aia bună de aia nașpa. Evident, gustul cel mai nașpa îl găsești la sticlele care au șase luni de când au fost produse. Apropo, valabilitatea unei sticle de cola este de șase luni. UItați-vă mereu pe ștampila aia de pe sticlă unde scrie când a fost produsă”, a comentat o persoană mesajul bărbatului care s-a lăudat cu produsele ieftine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
gradina jpg
Krystyna Skarbek jpg
daci romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net