Cățeluș orb, salvat de la adăpostul de căței și eutanasiere datorită cercului hula hoop

Un mic pomeranian corcit cu pudel, pe nume Beau, care nu poate vedea, e un cățeluș-minune, după ce a fost salvat de la un adăpost de căței din Iowa, SUA. Cererile de adopție fiind insuficiente, patrupedul și frații săi urmau să fie eutanasiați.

Beau folosește un cerc hula hoop pentru a se deplasa (Foto: Instagram)
Beau folosește un cerc hula hoop pentru a se deplasa (Foto: Instagram)

Citește și: Ți se rupe inima! Cel mai trist căţel din România caută stăpân englez. De 11 ani nu-l vrea nimeni 

A învățat să folosească cercul hula hoop

Dar în cele din urmă Beau a fost luat de către Jennifer Tripucka (35 de ani), când avea doar trei luni, la sfârșitul lunii octombrie. Și, de atunci, a devenit maestru în jocul cu hula hoop, căci femeia l-a învățat să folosească acel cerc care îi ajută pe câinii cu deficiențe de vedere să se deplaseze în siguranță. Noile abilități l-au făcut celebru pe facebook, pentru că Jennifer a publicat mai multe filmulețe cu el pe rețeaua socială, care au adunat mii de vizualizări.

A fost adoptat

În urma acestui succes, Beau are acum în sfârșit o stăpână: Samantha Hillstrom (37 de ani) care s-a îndrăgostit de micuțul patruped pe loc, mai ales că ea are experiență în îngrijirea câinilor orbi – mai are unul cu aceeași deficiență, Finn, așa că a fost sigură că îi poate oferi un cămin iubitor.

La 36 de ore după ce l-a primit pe pomeranian, în mod tragic celălalt câine al femeii a murit, iar asta a impresionat-o și mai mult. „Cred cu adevărat că Finn l-a adus pe Beau la mine”, a declarat Samantha, conform tabloidului Metro. Beau se bucură acum de noul său cămin, învață bucuros toate comenzile noii mămici și este adorabil în tot ce face cu cercul hula hoop.

 Vezi și: El e câinele care îl apără pe premierul britanic! 

Beau alături de noul său prieten, Finn (Foto: Instagram)
Beau alături de noul său prieten, Finn (Foto: Instagram)

A aplicat pentru adopția cățelușului

Samantha, șefa unui departament de comunicare internațională și experiența angajaților, avea deja experiență în salvarea câinilor orbi, iar cele două femei s-au cunoscut prin conversații lungi pe FaceTime. „Eu și Jen locuim în orașe învecinate. I-am spus că aș fi fericită să împărtășesc sfaturi cu ea despre cum să aibă grijă de un câine orb. L-am salvat pe Finn ca senior știind că era pe deplin fără vedere. După, am aplicat pentru a adopta acest câine. Patru zile mai târziu, am primit aprobarea”, a declarat femeia.

Este un patruped foarte inteligent

„Dacă nu aș fi fost niciodată mama lui Finn și nu aș fi învățat niciodată cum să am grijă de un câine orb și, bineînțeles, să am grijă de Finn, nu aș fi putut niciodată să am grijă de Beau”, a mai adăugat aceasta. Samantha a spus că pomeranianul corcit cu pudel este „minunat”, „foarte inteligent” și învață foarte repede noile comenzi.

Iată și: El e Combinat, căţelul care a fost vindecat de cancer 

Cățelușul se bucură de noul său cămin (Foto: Instagram)
Cățelușul se bucură de noul său cămin (Foto: Instagram)

Noua mămică este fericită

Samantha a explicat că a deveni mamă pentru un câine cu nevoi speciale i-a schimbat viața. „Nu mi-am propus niciodată să adopt un câine orb și cu siguranță nu mi-am propus niciodată să adopt chiar doi câini orbi. Dar, ceea ce vă pot spune, este că acești câini pot găsi familia care să îi dorească și să îi iubească”, a încheiat noua mămică. Beau va avea acum parte de iubire necondiționată și un cămin îndelungat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net