Cățelușa asta a născut 11 pui, un record pentru rasa ei! Imagini adorabile

Ultima actualizare:

Winnie, o cățelușă în vârstă de trei ani din rasa Teckel, cunoscută în română drept șoricar, a stabilit un record după ce a născut 11 pui. Ea a adus pe lume cățeii luna trecută, în casa ei din Leicester, Marea Britanie.

Winnie, cățelușa Teckel alături de cei 11 pui ai ei
Winnie a reușit să nască un număr record de pui pentru rasa ei (Foto: Profimedia)

Această rasă este cunoscută pentru astfel de recorduri. În septembrie 2021, cățelușa Cheescake a născut 10 căței și a uimit o lume întreagă cu acest record. Cu toate acestea, micuța Winnie a depășit acest număr, iar proprietara ei, Rayma Jones, în vârstă de 23 de ani, crede că ar putea ajunge în Cartea Recordurilor. Însă, Guinness World Records nu păstrează evidența pentru rase individuale de câini, deci chiar dacă Winnie a stabilit un record pentru rasa Teckel, nu o poate întrece pe Tia, un mastiff napoletan, care a născut un număr impresionant de 24 de pui.

Rayma a ajutat-o pe Winnie să nască și i-a fost alături în fiecare moment. Cu toate acestea, femeia nu se aștepta la atât de mulți căței.

Puiuții sunt toți perfect sănătoși (Foto: Profimedia)
Puiuții sunt toți perfect sănătoși (Foto: Profimedia)

„Am fost atât de surprinsă încât mă tot așteptam ca ea să mai iasă câțiva, când nu mă uitam. Este o mamă atât de grozavă. Sunt copleșită de faptul că ar putea avea un număr record mondial de pui. M-am uitat pe net și nu mi-a venit să cred. Winnie este o eroină. Este o dulce. Nu vrea să plece de lângă ei nici măcar o secundă. Este cea mai bună mamă din toate timpurile.”, a povestit stăpâna ei, potrivit publicației britanice Metro.

Winnie a fost cumpărată de Rayma atunci când avea doar șapte luni, după ce primii ei proprietari s-au mutat în străinătate.

Cățeii vor fi gata să o părăsească pe mama lor după ce vor împlini opt săptămâni, iar Rayma plănuiește să-i vândă, dar nu este sigură de prețul pe care îl va stabili pentru ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net