Cățelușa asta a născut 11 pui, un record pentru rasa ei! Imagini adorabile

Ultima actualizare:

Winnie, o cățelușă în vârstă de trei ani din rasa Teckel, cunoscută în română drept șoricar, a stabilit un record după ce a născut 11 pui. Ea a adus pe lume cățeii luna trecută, în casa ei din Leicester, Marea Britanie.

Winnie, cățelușa Teckel alături de cei 11 pui ai ei
Winnie a reușit să nască un număr record de pui pentru rasa ei (Foto: Profimedia)

Această rasă este cunoscută pentru astfel de recorduri. În septembrie 2021, cățelușa Cheescake a născut 10 căței și a uimit o lume întreagă cu acest record. Cu toate acestea, micuța Winnie a depășit acest număr, iar proprietara ei, Rayma Jones, în vârstă de 23 de ani, crede că ar putea ajunge în Cartea Recordurilor. Însă, Guinness World Records nu păstrează evidența pentru rase individuale de câini, deci chiar dacă Winnie a stabilit un record pentru rasa Teckel, nu o poate întrece pe Tia, un mastiff napoletan, care a născut un număr impresionant de 24 de pui.

Rayma a ajutat-o pe Winnie să nască și i-a fost alături în fiecare moment. Cu toate acestea, femeia nu se aștepta la atât de mulți căței.

Puiuții sunt toți perfect sănătoși (Foto: Profimedia)
Puiuții sunt toți perfect sănătoși (Foto: Profimedia)

„Am fost atât de surprinsă încât mă tot așteptam ca ea să mai iasă câțiva, când nu mă uitam. Este o mamă atât de grozavă. Sunt copleșită de faptul că ar putea avea un număr record mondial de pui. M-am uitat pe net și nu mi-a venit să cred. Winnie este o eroină. Este o dulce. Nu vrea să plece de lângă ei nici măcar o secundă. Este cea mai bună mamă din toate timpurile.”, a povestit stăpâna ei, potrivit publicației britanice Metro.

Winnie a fost cumpărată de Rayma atunci când avea doar șapte luni, după ce primii ei proprietari s-au mutat în străinătate.

Cățeii vor fi gata să o părăsească pe mama lor după ce vor împlini opt săptămâni, iar Rayma plănuiește să-i vândă, dar nu este sigură de prețul pe care îl va stabili pentru ei.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net