Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă? Producătorii i-au salvat conturile bancare

Ultima actualizare:

Liderul partidului AUR s-a căsătorit sâmbătă, 27 august, cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. George Simion a depus mult efort pentru a se asigura că ziua nunții este una de neuitat și nu a ținut cont de bani. Cu toate acestea, nu a cheltuit o sumă impresionantă ținând cont că a primit o multitudine de produse de la producătorii locali. 

George Simion și Ilinca s-au căsătorit pe 27 august
George Simion și Ilinca s-au căsătorit pe 27 august

Despre nunta lui George Simion s-au scris zeci de articole pentru că liderul AUR s-a asigurat că evenimentul va fi unul pe care nimeni nu-l va trece cu vederea.

Participarea la nunta lui Simion s-a făcut pe bază de brățară de acces precum la festival, iar pagina de Facebook a lui George Simion s-a transformat în spațiu de relatare a momentelor importante a nunții.

Zeci de mii de oameni s-au grăbit să le ureze toate cele bune însurățeilor, iar fiecare postare a lui Simion a adunat peste 20-30.000 de aprecieri din partea fanilor înfocați. 

George Simion a primit numeroase produse din partea producătorilor locali 

Deși nu s-a zgârcit deloc când a venit vorba despre organizarea nunții, nu se poare spune că George Simion a cheltuit foarte mulți bani pentru ziua specială. 

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, le-a povestit George Simion admiratorilor din mediul online. 

Soția lui George Simion este o tânără de 24 de ani pe nume Ilinca, care nu își dorește multă expunedere mediatică. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de soțul ei, conform spuselor politicianului. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net