Câți lei costă o porție de hamsii cu mămăligă la mare, de 1 Mai. Îți faci cruce când auzi!

Pentru cei dornici de distracție, cu siguranță minivacanța de 1 mai este așteaptată cu sufletul la gură. Însă, pentru cei care și-au făcut bagajele și sunt gata să ajungă la malul mării, ei ar trebui să fie pregătiți și să se aștepte și la prețurile ridicate. Fiind una dintre problemele care le dă bătăi de cap turiștilor, mâncarea s-a scumpit de la an la an, iar o porție de hamsii la mare cu siguranță îi va șoca pe mulți. Cât a ajuns să coste?

Cât a ajuns să coste o porție de hamsii la mare / Foto: Freepik
Cât a ajuns să coste o porție de hamsii la mare / Foto: Freepik

Tinerii pregătiți de distracție așteaptă cu sufletul la gură senzațiile tari de pe litoralul românesc și minivacanța de 1 mai. Totuși, în ciuda faptului că mâncarea s-a scumpit de la an la an, fiind una dintre problemele care le dă bătăi de cap turiștilor, și minivacanțele de 1 mai au ajuns să fie mult mai scumpe decât câteva zile din sezonul estival, tinerii dau buzna pe litoral și nu țin cont de sumele mari pe care trebuie să le scoată din buzunar.

Iar, porțiile de hamsii, nelipsite de la malul mării, fie că sunt la diferite tarabe sau la restaurante, au ajuns un adevărat lux și cu siguranță prețul îi va șoca pe mulți. 

Cât a ajuns să coste o porție de hamsii cu mămăliguță

În anii trecuți, oricine își putea permite acest preparat, fiind unul dintre cele mai accesibile de pe litoral. Însă, acum, tinerii vor avea o surpriză neplăcută și vor fi nevoiți să scoată din buzunar, nici mai mult, nici mai puțin de 25 de lei pe o singură porție de hamsii, dublu, sau chiar triplu față de anul trecut, potrivit antena3.ro.

Pentru o porție de hamsii, cu usturoi, lămâie și mămăliguță la grătar, de 200 de grame, turiștii vor da și 36 de lei la unele restaurante. Preparat ce, acum ceva timp, costa în jur de 10 lei, pentru o porție de 200 de grame. Astfel, costurile uriașe ar fi și principalul motiv pentru care românii nu mai merg vara la mare la noi, ci majoritatea aleg să-și petreacă concediul în străinătate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net