Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a. Detaliul care l-a cucerit pe Charles

Ultima actualizare:

Camilla Parker Bowles, 75 de ani, rămâne una dintre cele mai enigmatice și mai controversate personaje de la Casa Regală a Marii Britanii. Totuși cine este femeia care a fost amanta lui Charles, ca apoi să-i devină soție și într-un final, regină consoartă. 

Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a (sursa foto OkMag)
Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a (sursa foto OkMag)

Camilla Parker Bowles este femeia care a reușit ceea ce Prințesa Diana nu a putut, să cucerească inima lui Charles, actualul monarh al Angliei. Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005, cu binecuvântarea regretatei regine Elisabeta a II-a, iar după moartea suveranei, a devenit regină consoartă. 

Citește și: VIDEO Regele Charles, luat la rost de un britanic: «Plătim pentru paradă și ne chinuim să ne încălzim casele!»

Cu toate acestea, statutul dobândit prin mariajul cu Charles nu i-ar fi schimbat caracterul, ci din contră, Camilla și-a păstrat un fin simț al umorului. Această calitate a reginei consoartă este foarte apreciată de Charles al III-lea. Potrivit unei surse de la Palat, chiar și regretata Elisabeta a II-a rezona foarte mult cu umorul Camillei, aspect pentru care era foarte simpatizată de suverană. 

Nu rata nici: VIDEO Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Camilla devine regină consoartă

«Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină. Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut», a dezvăluit sursa regală pentru The Independent, potrivit OkMagazine.

Citește toată știrea pe OkMagazine

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net