Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a. Detaliul care l-a cucerit pe Chales

Camilla Parker Bowles, 75 de ani, rămâne una dintre cele mai enigmatice și mai controversate personaje de la Casa Regală a Marii Britanii. Totuși cine este femeia care a fost amanta lui Charles, ca apoi să-i devină soție și într-un final, regină consoartă. 

Regina Consoartă Camilla jpg
Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a (sursa foto OkMag)

Camilla Parker Bowles este femeia care a reușit ceea ce Prințesa Diana nu a putut, să cucerească inima lui Charles, actualul monarh al Angliei. Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005, cu binecuvântarea regretatei regine Elisabeta a II-a, iar după moartea suveranei, a devenit regină consoartă. 

Citește și: VIDEO Regele Charles, luat la rost de un britanic: «Plătim pentru paradă și ne chinuim să ne încălzim casele!»

Cu toate acestea, statutul dobândit prin mariajul cu Charles nu i-ar fi schimbat caracterul, ci din contră, Camilla și-a păstrat un fin simț al umorului. Această calitate a reginei consoartă este foarte apreciată de Charles al III-lea. Potrivit unei surse de la Palat, chiar și regretata Elisabeta a II-a rezona foarte mult cu umorul Camillei, aspect pentru care era foarte simpatizată de suverană. 

Nu rata nici: VIDEO Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Camilla devine regină consoartă

«Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină. Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut», a dezvăluit sursa regală pentru The Independent, potrivit OkMagazine.

Citește toată știrea pe OkMagazine

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
Anamaria Prodan la IML jpg
Simona Radiș foto: Facebook Federatia Romana De Canotaj
image
image
image
image
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg
Primarul Cătălin Cherecheș (sursa foto Pixabay & Facebook/ colaj Click!)
Loredana Zainea (sursa FOTO Facebook)
Marian Gaspar webp