Ce facem în weekend? Cum să-ți petreci timpul liber la final de săptămâmă

Canal 33 își propune să vă țină la curent cu cele mai importante evenimente, astfel încât dumneavoastră să vă puteți planifica weekedul în București în cel mai plăcut mod cu putință și să nu ratați nimic.

Ce facem Vineri, 12 ianuarie?Dacă aveți poftă de muzică bună, Muzeul Bucureștiului vă invită la un concert special dedicat Zilei Culturii Naționale, la ora 17:30 la Muzeul Theodor Aman de pe strada C.A. Rosetti numărul 8.Concertul este susținut de soprana Arlinda MORAVA, acompaniată la pian de Adriana ALEXANDRU, cu participarea actriței Theodora STANCIU.Invitat special este tânărul solist Darius MOISA. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se achizionează la stand înaintea începerii concertului.

image

Începând cu ora 21:30, Vița de vie vă dă întâlnire la Hard Rock Cafe într-un concert ,,Electric”. Biletele se achizionează online pe iabilet.ro, iar prețurile încep de la 79 de lei.

image

Pentru iubitorii de teatru și în special de comedie, la Teatrul de comedie se joacă de la ora 19.00 ,,Bani din cer”, la sala Radu Beligan. În această comedie întâlnim tipologii umane obişnuite puse într-o situaţie neprevăzută, plină de înţeles, fără să dea răspunsuri directe, încă o dovadă că râsul poate trezi conștiințe. Spectacolul îi are în distribuție pe Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Dragoș Huluba, în regia lui Horațiu Mălăele. Citește mai multe pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net