Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții. E mai grav decât ai crede!

Ai visat vreodată că-ți cade un dinte sau mai mulți? Este firesc să fii înspăimântat de un asemenea vis. Click! îți spune ce încearcă subconștientul să-ți transmită într-o astfel de situație!

Cel mai probabil, dacă visezi ca-ți cad dinții, ești stresat / foto: Pixabay
Cel mai probabil, dacă visezi ca-ți cad dinții, ești stresat / foto: Pixabay

Experții susțin că, de cele mai multe ori, un vis recurent, despre care se crede că este cauzat în primul rând de stresul psihologic, adică sănătatea mintală, ar putea juca un rol important în motivul pentru care visezi că-ți cade un dinte sau mai mulți.

Pe de altă parte, să visezi că-ți cad dinții, nu este tocmai ieșit de comun. Visele recurente, în special coșmarurile, tind să apară cel mai frecvent la persoanele cu tulburare de stres posttraumatic (PTSD), anxietate și depresie. Cu toate acestea, visele despre căderea dinților pot avea și alte cauze, nefiind neapărat legate de sănătatea ta mintală. Astfel de vise pot avea legătură cu:

Cele mai frecvente cauze ale acestui vis tulburător

O pierdere personală poate crea îndeajuns stres pentru a afecta subconștientul când: moarte o persoană dragă, când divorțăm, ne pierdem locul de muncă sau casa în care locuim.

Indiferent de motiv, stresul scăpat de sub control poate să ducă la grave afecțiuni. Visele despre căderea dinților pot apărea adesea dacă treci printr-o perioadă grea.

Poți visa că-ți cad dinții și din cauza anxietății! Ea poate provoca scrâșnirea dinților noaptea, care poate fi una dintre cauzele viselor despre dinți.

Practic, depresia înseamnă experimentarea unor sentimente de vinovăție extremă, pe teremn lung, lipsă de speranței că va fi mai bine și singurătate.

Când ai stimă de sine scăzută, s-ar putea să începi să-ți imaginezi lucruri grave și despre bunăstarea ta fizică. În acest caz, este bine să cereți ajutorul unui specialist.

Dacă te simți gelos pe parteneră, pe un prieten sau pe un coleg de muncă, energia negativă reținută îți poate afecta subconștientul în timp ce dormi. Astfel de sentimente pot duce la vise delirante, cum ar fi cele care implică dinții tăi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net