Ce mănâncă cei mai bogați oameni în timpul unui zbor privat. O stewardesă face dezvăluiri mai puțin cunoscute de oamenii de rând
O stewardesă româncă cu peste patru ani de experiență în aviația privată a dezvăluit ce mănâncă, de fapt, cei mai bogați oameni ai lumii în timpul zborurilor. Milionari, miliardari, vedete sau politicieni - meniul lor poate părea sofisticat, dar e surprinzător de apropiat de gusturile noastre de zi cu zi. Deși sunt persoane importante, atunci când vine vorba de alimentație, ea este una cât mai corectă și mai sănătoasă.

Potrivit spuselor tinerei, cei care zboară cu avioane private obișnuiesc să consume mâncăruri simple, dar gustoase și sănătoase. În schimb, la capitolul băuturi sunt destul de pretențioși, atenți la calitatea produselor.
Ce mănâncă cei mai bogați oameni din lume în timpul unui zbor privat
„Ce mănâncă milionarii pe un zbor privat?
Pentru cine nu mă cunoaște, sunt stewardesă în aviația privată de peste patru ani și astăzi m-am gândit să povestim ce avem noi pe zboruri pentru milionari, miliardari, vedete, politicieni etc. Surprinzător sau nu, chiar sunt mâncăruri simple, pe care le mâncăm și noi acasă.
La micul dejun: avocado toast, poached eggs, cereale, parfait de iaurt, fructe – fructele sunt nelipsite.
La prânz, cei mai mulți vor salate. Am observat că majoritatea mănâncă foarte sănătos – exceptând America, acolo e altă poveste – dar, în principiu: salate caprese, Greek salad, quinoa salad, supe mai rar...
La cină avem lamb chops, paste, orez, grilled vegetables – sunt aproape nelipsite din cateringul meu.
Desert: lava cake, tiramisu, panna cotta.
Deci nu sunt mâncăruri inaccesibile, într-adevăr, calitatea este top. Toată mâncarea vine în cutii, în folii de aluminiu sau de plastic, și eu sunt cea care le prepară, face plating-ul. Noi, pentru asta, facem cursuri speciale, cu chefi care să ne învețe.”, povestește aceasta, pe TikTok.
Ce băuturi sunt consumate în timpul zborului
La capitolul băuturi, se încadrează atât cele cu alcool, cât și cele fără. Consumul de alcool este surprinzător de redus. Cocktailurile sunt rare, iar sucurile sunt naturale, nu din comerț.
„Alcool, cocktailuri – eu, în patru ani de zile, nu știu dacă am făcut 10 cocktailuri. Vinuri și șampanie foarte bune, de cea mai bună calitate, sucuri naturale (nu cumpărate din comerț) și tot felul de smoothie-uri. Mai sunt și platourile de brânzeturi, crudități cu hummus.
În US stă altfel treaba, pentru că industria privată este destul de comună, nu este ceva inaccesibil pentru ei, și sunt foarte relaxați. De obicei mănâncă pizza, de multe ori vin ei cu mâncare și comandăm și noi: burgeri, KFC, seafood platters, sushi.”, a mai spus însoțitoarea de zbor.


































