Ce să pui în apa cu care uzi ardeii și roșiile. Secretul pentru o recoltă de două ori mai bogată

Ce să pui în apa cu care uzi ardeii și roșiile. Secretul pentru o recoltă de două ori mai bogată, dezvăluit de specialiștii din domeniu! Dacă vei face acest lucru, vei avea parte de legume delicioase și super bine coapte pe care le vei putea folosi în rețete inedite! Iată trucul care nu dă greș!

Ce să pui în apa cu care uzi ardeii și roșiile
Ce să pui în apa cu care uzi ardeii și roșiile

Ce să pui în apa cu care uzi ardeii și roșiile

Specialiștii de la AgroMedic au dezvăluit ce trebuie să faci ca să ai roșii și ardei bine copți.

Roșiile și ardeii trebuie hrăniți de cel puțin trei ori în timpul sezonului pentru o recoltă bogată. Dar grădinarii mai experimentați fac, de fapt, acest lucru mai des pentru a asigura o recoltă de calitate. Unii preferă să combine udarea și fertilizarea. În același timp, pentru a evita să cheltuiți mult timp cu aceste proceduri, ele pot fi combinate. În acest caz, este necesară adăugarea anumitor ingrediente la apa decantată care este folosită pentru a uda roșiile și ardeii. Este important doar să calculați corect cantitatea, deoarece un exces de substanțe suplimentare va afecta negativ starea culturii. Dacă udați roșiile și ardeii de două ori pe săptămână, atunci veți avea nevoie de până la 4 grame de monofosfat de potasiu la 10 litri de apă. Udarea cu această soluție asigură o recoltă mai bogată și de mai bună calitate.”

Rețetă de supă cremă de roșii și ardei capia

Ingrediente: 400 de grame de roşii, o ceapă mare, doi ardei capia mari, două linguri de ulei de măsline extra virgin, doi căţei de usturoi, trei crenguţe de cimbru, trei frunze de busuioc, o lingură de oţet din vin roşu, 150 ml de apă, două linguri de ricotta, conform Clickpoftăbună.ro.

Înainte de toate, preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. În paralel, pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt pe care vei așeza roșiile, ceapa tăiată în sferturi și ardeii, tăiați sub formă de bucăți mari. Pune puțin ulei peste legume și nu uita să le condimentezi cu sare, piper, ierburi aromate și usturoi, care nu trebuie să fie curățat.

Coace toate aceste ingrediente în cuptor timp de aproximativ 25 de minute sau până când legumele devin fragede și ușor înmuiate. După ce scoți legumele din cuptor, curăță usturoiul și adaugă toate ingredientele într-un blender. Mixează cu grijă, adăugând treptat 100 de ml de apă pentru a obține o consistență cremoasă. Poți servi supa cremă cu crutoane!

image
image
image
image
image
image
image png
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp