Ce se întâmplă cu carnea de doner, după ce se închide o shaormărie. Un angajat de dezvăluit totul: „Nu va rezista mult mai mult”

Un fost angajat al unui local de tip kebab a făcut o serie de mărturisiri incredibile. El a vrut să spună lumii întregi ce se întâmplă la shaormărie, după ce se închide. Răspunsul i-a șocat pe unii. 

Carnea de shaorma nu se schimbă în fiecare zi / foto: Pixabay
Carnea de shaorma nu se schimbă în fiecare zi / foto: Pixabay

Britanicii au vrut să afle adevărul

Britanicii, mai curioși din fire, și-au pus întrebări cu privire la soarta cărnii de kebab și au primit răspunsul de la cineva care „a lucrat într-un local de kebab timp de ani de zile” și a răspuns la această dilemă pe Reddit, citat de Lad Bible.

„Majoritatea magazinelor de kebab consumă toată carnea, și sunt pun carne nouă aproape de sfârșitul nopții”, spune fostul angajat al shaormăriei.

„Sunt sigur că oricine a mâncat vreodată un kebab în care carnea pare doar puțin încălzită, cu bucăți care arată ca și cum ar fi fost tăiate, cubulețe, felii de toate felurile, se întreabă ce au primit de fapt”, mai spune el.

„Asta se întâmplă când carnea este pe terminate și se folosesc marginile, partea de sus și de jos. De obicei, se taie cu o ușoară curbă spre interior. Ca o paranteză. De aceea, unele dintre cele mai bune și mai autentice kebab-uri turcești folosesc o lamă mare, ca o sabie, pentru a o tăia”, mai dezvăluie fostul angajat.

„A doua zi când vii la muncă, aprinzi grătarul pentru a încălzi carnea, și orice magazin de kebab BUN va tăia și arunca aproximativ 2 straturi. Datorită cantității de condimente și alte lucruri din ea, este destul de sigură pentru a fi mâncată, iar dacă rămâne ceva, este înfășurată cu mai multe pungi și acoperită pe timpul nopții”, descrie el procesul de păstrare a cărnii.

„Cel mai mult ai voie să o reîncălzești încă o zi. Nu va rezista mult mai mult”, spune fostul angajat.

Intenauții confirmă informațiile fostului angajat

Internauții confirmă că alte localuri țin carnea în frigider până a doua zi, dar în general grămada de carne doner este înfășurată peste noapte, iar a doua zi unul sau două straturi din partea de sus vor fi îndepărtate.

„Aei leneși o lasă afară”, în timp ce localurile de kebab care se respectă „o lasă să se răcească, o înfășoară în folie de plastic și o congelează”, s-a plâns cineva. 

Regulile spun că poți lăsa carnea să se răcească timp de aproximativ o jumătate de oră, să tai și să arunci toată carnea gătită (grămada va fi încă crudă în mijloc) și apoi să o pui în frigider sau în congelator. Orice carne care are două zile ar trebui aruncată, scrie adevarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net