Cel mai tare odorizant pentru toaletă. Il prepari rapid acasă, miroase genial și e foarte ieftin!

Te-ai gândit vreodată că toaleta ta poate fi curată tot timpul, fără să cheltuiești prea mulți bani pe produsele de curățenie? Click! îți dă o idee genială!

Toaleta ta ar putea fi cea mai curată dacă folosești aceste 2 ingrediente / foto: Pixabay
Toaleta ta ar putea fi cea mai curată dacă folosești aceste 2 ingrediente / foto: Pixabay

Ideea genială este prezentată într-un filmuleț publicat pe Tik Tok care s-a viralizat la scurt timp după publicare. Pentru a obține cele mai bune rezultate ai nevoie de două ingrediente foarte ieftine, care se pot lua de oriunde.

Este vorba despre două săpunuri banale și o cantitate mică de soluție de igienizare de orice fel, cu orice fel de aroma. Tot ce trebuie să faci este să le amesteci.

Înainte de toate, dă pe răzătoare cele două săpunuri. Adaugă soluția de igienizare și apoi pune toată compoziția într-o cratiță, mai apoi pune-o pe aragaz sau plită și ține-le până când săpunul s-a topit în totalitate.

Apoi, i-a pasta rezultată și pune-o într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și las-o să se usuce bine. Apoi, porționați în bucăți mici, cu ajutorul unui cuțit. Acum, tot ce ți-a rămas este să iei o bucată și să o lipești de vasul WC-ului care, atenție, trebuie neapărat să fie uscat.

Locuri din casa ta mai murdare decât toaleta

Deși pare incredibil de crezut, vasul de WC nu este cel mai murdar loc din casa ta. Se pare că, cea mai mare concentraţie de germeni este în bucătărie. Cel mai bun teren pentru înmulţirea bacteriilor trebuie să fie cald şi umed. Există mii de organisme microscopice (bacterii), care s-au răspândit peste tot. În aer, apă şi sol, ca de altfel şi în casa ta, dar mai ales în organismul tău.

Viruşii plutesc peste tot în aer, pot fi găsiţi în apă sau se pot „odihni” pe mânerul de la uşă, iar atunci când intră în contact cu un anumit organism, aceştia infectează celulele gazdei.

Puțini știu, dar frigiderul, în caz că nu este foarte îngrijit, este full de bacterii. Evitați să depozitați mâncarea pe raftul de jos al acestuia.

Încercați să țineți felurle de mâncare într-un recipient închis ermetic, de preferat pe rafturile superioare, pentru că cele de jos conţin, de regulă, cele mai multe bacterii. Pentru a curăţa frigiderul, foloseşte un amestec din zeamă de lămâie şi bicarbonat, cel puţin o dată pe lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net