Ca-n bancuri! Un român și-a uitat soția, care mersese la toaletă, într-o parcare din Germania. Cum s-au regăsit cei doi

Polițiștii din Germania au avut, zilele trecute, o intervenție mai puțin obișnuită, după ce un român a reușit în adevăratul sens al cuvântul să o „comită”.

Până la urmă, cei doi soți s-ar regăsit / foto: Pixels
Până la urmă, cei doi soți s-ar regăsit / foto: Pixels

Concret, șoferul român, împreună cu familia lui, a oprit într-o parcare din Germania pentru a merge la toaletă. Incidentul a avut loc lângă Ottendorf-Okrilla.

Se pare că românul nu observase că și soția lui ieșise din mașină cu același scop, când s-a întors românul s-a urcat la volan și a mers mai departe, fără să-şi dea seama că soţia lui nu este în maşină.

Uitase și în ce parcarea oprit

Soția, care nu știa nici germană, era foarte speriată. Bărbatul s-a întors să-și caute soția, luând la rând fiecare parcare de pe autostradă, pentru că nu mai știa exact în care din ele a „uitat-o”.

Din fericire, cu ajutorul polițiștilor, cei doi soți s-au găsit şi și-au continuat drumul. „Toate celelalte secții de poliție din Saxonia au fost anunțate.

După câteva ore, colegii din Dresda au reușit să-l localizeze pe bărbat pentru că acesta a străbătut toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit", spun autorităţile, potrivit saechsische.de.

Prins de Poliţie în Germania când transporta un tanc deghizat în excavator

În urmă cu mai puțin de o lună, un alt șofer român avea să iasă în evidență, tot în Germania. Poliția l-a prins în timp ce transporta în mod ilegal un tanc deghizat în excavator.

Totul s-a petrecut în timpul unui control de rutină desfășurat sâmbătă, pe 27 mai. Polițiștii germani au oprit în trafic un camion românesc.

Documentele indicau că vehiculul transporta schele pe remorcă, însă, după ce polițiștii au inspectat vehiculul greu oprit pe autostrada A92, au descoperit cu totul altceva: românul transporta un tanc.

Tancul mergea spre România

„Acum stă acolo!", a declarat un purtător de cuvânt al poliției de autostradă Wörth/Isar, potrivit publicației germane Passauer Neue Presse.

Controlul a avut loc în jurul orei 23:30, iar după ce au verificat documentele, agenții au constatat că nimic din ceea ce era menționat pe hârtie nu corespundea cu încărcătura reală în cauză: înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea nu se potriveau cu cele specificate în permisul prezentat de șoferul român.

Un purtător de cuvânt al Poliției germane a explicat că tancul descoperit este probabil un vehicul blindat de recuperare folosit pentru lucrări de infrastructură, nu poate fi vorba de un vehicul pentru luptă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net