Tragi-comedie cu doi români în Germania. Toată poliția de autostradă din Saxonia a fost alertată

Un român a pus în alertă toată poliția de autostradă din Saxonia. Omul a plecat la drum fără nevastă și fără să observe lipsa acesteia, iar femeia care nu cunoaște limba germană a făcut un atac de panică. Un martor care a reușit să înțeleagă ce se întâmplă a alertat poliția, dar situația nu a fost ușor de rezolvat.

image

Familia de români se afla pe Autostrada A4, în estul Germaniei. La un moment dat au decis să oprească în zona de odihnă Am Eichelberg pentru a merge la toaletă.

Inițial, femeia a refuzat să își urmeze soțul, însă în timp ce îl aștepta s-a gândit că nu ar fi rău să meargă și ea la toaletă. Așadar, a coborât din mașină și nicio secun dă n u i-a dat prin cap ce va ujrma.

Românul nu a observat lipsa soției

Bărbatul, în mod cu totul surprinzător, a intrat în mașină și și-a văzut de drum, relatează Saechsische. Nicio secundă nu a realizat lipsa soției. După mai multe ore, timp în care bărbatul nu s-a sesizat că femeia nu este în mașină, a fost oprit d eun echipaj de poliție.

Abia atunci și-a dat seama că plecase la drum fără consoartă.

Femeia a suferit un atac de panică

Pentru româncă a fost un adevărat șoc să se trezească singură într-o parcare de pe o autostradă din Germania. Pentru că nu cunoaște deloc limba, femeia a intrat în panică. Cu ajutorul unui martor a reușit să ia legătura cu autoritățile și să transmită situația în care era.

Toate secțiile de poliție de autostradă din Saxonia au fost alertate pentru găsirea românului. Când într-un final a fost localizat, timp în care au trecut mai multe ore, bărbatul, și el cuprins de panică după ce a realizat situația, a trebuit să oprească la fiecare popas de pe autostradă pentru că nu își mai aducea aminte unde oprise cu soția lui.

Cei doi soți români s-au revăzut abia dimineață

Spre orele dimineții cei doi soți s-au regăsit și au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa citată.

După acest incident poliția a dat o declarație de presă prin care a transmis șoferilor să fie atenți.

"Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză", a transmis reprezentantul poliției de autostradă din Saxonia.

image
image
image
image
image
image
mircea tatu fermier panouri solare (3) png
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg