Tragi-comedie cu doi români în Germania. Toată poliția de autostradă din Saxonia a fost alertată

Un român a pus în alertă toată poliția de autostradă din Saxonia. Omul a plecat la drum fără nevastă și fără să observe lipsa acesteia, iar femeia care nu cunoaște limba germană a făcut un atac de panică. Un martor care a reușit să înțeleagă ce se întâmplă a alertat poliția, dar situația nu a fost ușor de rezolvat.

image

Familia de români se afla pe Autostrada A4, în estul Germaniei. La un moment dat au decis să oprească în zona de odihnă Am Eichelberg pentru a merge la toaletă.

Inițial, femeia a refuzat să își urmeze soțul, însă în timp ce îl aștepta s-a gândit că nu ar fi rău să meargă și ea la toaletă. Așadar, a coborât din mașină și nicio secun dă n u i-a dat prin cap ce va ujrma.

Românul nu a observat lipsa soției

Bărbatul, în mod cu totul surprinzător, a intrat în mașină și și-a văzut de drum, relatează Saechsische. Nicio secundă nu a realizat lipsa soției. După mai multe ore, timp în care bărbatul nu s-a sesizat că femeia nu este în mașină, a fost oprit d eun echipaj de poliție.

Abia atunci și-a dat seama că plecase la drum fără consoartă.

Femeia a suferit un atac de panică

Pentru româncă a fost un adevărat șoc să se trezească singură într-o parcare de pe o autostradă din Germania. Pentru că nu cunoaște deloc limba, femeia a intrat în panică. Cu ajutorul unui martor a reușit să ia legătura cu autoritățile și să transmită situația în care era.

Toate secțiile de poliție de autostradă din Saxonia au fost alertate pentru găsirea românului. Când într-un final a fost localizat, timp în care au trecut mai multe ore, bărbatul, și el cuprins de panică după ce a realizat situația, a trebuit să oprească la fiecare popas de pe autostradă pentru că nu își mai aducea aminte unde oprise cu soția lui.

Cei doi soți români s-au revăzut abia dimineață

Spre orele dimineții cei doi soți s-au regăsit și au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa citată.

După acest incident poliția a dat o declarație de presă prin care a transmis șoferilor să fie atenți.

"Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză", a transmis reprezentantul poliției de autostradă din Saxonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net